Palmbomen & prachtige stranden op Lefkas

Relaxen & genieten

Relaxen & genieten

Palmbomen & prachtige stranden op Lefkas

Tijdens deze Griekenland bouwsteen verblijf je op het paradijselijke schiereiland Lefkas. Geniet van de prachtige stranden en azuurblauwe baaien, de wuivende palmen, een lekkere cocktail en lokale specialiteiten in een Griekse taverna. 

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op Lefkas

Vandaag kom je aan op Lefkas, dat behoort tot de Ionische eilanden en gekenmerkt wordt door haar vele gekleurde houten huizen en prachtige stranden. Lefkas is per auto goed bereikbaar door een brug die het eiland met het vasteland verbindt. Ga vandaag op pad en leer het veelzijdige Lefkas kennen!

Dag 2

Verken het paradijselijke schiereiland

Het schiereiland Lefkas is grotendeels bergachtig en heeft een kustlijn met prachtige azuurblauwe baaien, terwijl het binnenland onaangetast en zeer groen is. Bezoek ook zeker Lefkas Stad. In en rondom het gezellige centrum vind je karakteristieke smalle steegjes, eeuwenoude kloosters, traditionele huizen en kleine pleintjes die de stad haar karakter geven.

Dag 3

Heerlijk relaxen op Lefkas

Nog een vrije dag op Lefkas. Neem een verfrissende duik in het zwembad en geniet vanuit het hotel van een prachtig panoramisch uitzicht op beboste groene valleien en azuurblauwe baaien. Zin om vandaag weer op pad te gaan? Dat kan natuurlijk ook! De keus is aan jou, alles mag en niets hoeft.

Dag 4

Einde van deze bouwsteen

Pak na het ontbijt rustig je koffers in, want vandaag eindigt deze bouwsteen en kun je de reis door Griekenland vervolgen. 

Inclusief

  • 3 hotelovernachtingen op basis van logies 

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks