Ontspannen & genieten op Evia

Prachtige natuur, azuurblauwe baaien en pittoreske dorpen

Prachtige natuur, azuurblauwe baaien en pittoreske dorpen

Ontspannen & genieten op Evia

Het prachtige eiland Evia in Griekenland is zeer veelzijdig en biedt voor ieder wat wils! Het noorden is bergachtig en groen en ideaal voor rust- en natuurliefhebbers. In de moderne hoofdstad Chalkida vind je naast een levendige boulevard in het oude stadscentrum prachtige kerken, oude herenhuizen en een archeologisch museum. Bezoek in het zuiden de pittoreske dorpjes vol witgekalkte huisjes, Griekse taverna's in de gezellige havens en traditionele cafés. 

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op Evia

Vandaag kom je aan op Evia. Dit eiland bevat alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Van traditionele dorpen, afwisselende landschappen, prachtige kustlijnen tot olijfgaarden en wijngaarden, Evia heeft het allemaal!

Dag 2

Op ontdekkingstocht

Evia is het op één na grootste eiland van Griekenland. Pak vandaag de auto en ga lekker in je eigen tempo het eiland verkennen! Het noorden wordt ook wel ‘Klein Zwitersland’ genoemd, door de bergachtige natuurgebieden en de prachtige bossen. In centraal Evia vind je de levendige hoofdstad Chalkida, waar je heerlijk kunt slenteren over de boulevard langs het water. Ook het archeologisch museum is zeker een bezoek waard. In het zuiden vind je veel sfeervolle dorpjes waaronder Marmari, dat gekenmerkt wordt door traditionele cafés, terrasjes, vistavernas en een gezellige haven.

Dag 3

Verken veelzijdig Evia

Nog een vrije dag op Evia. Vanuit de hoofdstad Chalkida kun je leuke excursies boeken: een boottocht naar Englishman’s Island, een avontuurlijke mountainbike tour of ga heerlijke lokale wijnen proeven op een wijnboerderij. Kortom; genoeg opties!
 

Dag 4

Einde van deze bouwsteen

Pak na het ontbijt rustig je koffers in, want vandaag eindigt deze bouwsteen en kun je de reis door Griekenland vervolgen.

Inclusief

  • 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt 

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks