Easy Landing Athene

Ontspannen aankomen in Athene

Ontspannen aankomen in Athene

Easy Landing Athene

De Easy Landing is een ideaal begin van je reis. Stap na aankomst op het vliegveld in de taxi, ga achterover zitten, doe de eerste indrukken op van Athene en geniet. De transfer naar het hotel, de eerste twee overnachtingen en een leuke wandeltour door Athene zijn inbegrepen. 

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Athene & transfer naar het hotel

Het is eindelijk zover, vandaag start je avontuur met OutSight Travel naar Griekenland! Athene ligt op ongeveer 3,5 uur vliegen. Nadat je bent ingecheckt kun je meteen deze historische stad gaan verkennen. Maak kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, slenter door het oude centrum, de gezellige smalle straatjes van Plaka en geniet van een prachtig panoramisch uitzicht op de stad vanaf de Lycabettus heuvel. Ook een bezoek aan de 156 meter hoge tafelberg Akropolis, met haar indrukwekkende heiligdommen uit de Griekse oudheid, mag zeker niet ontbreken!

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Ontdek Athene wandeltour (ca. 3 uur)

Tijdens deze wandeltour door Athene ligt de nadruk op het ontdekken van de verborgen pareltjes van de stad. Onder begeleiding van een Nederlandstalige gids maak je kennis met moderne streetart, oude tempels, rijkversierde Byzantijnse kerkjes en wandel je door sfeervolle buurten. Het ene moment ervaar je de hectiek van een mediterrane markt en het volgende moment waan je je op een Grieks eiland, wanneer je tussen de kleine witte huisjes in de schilderachtige wijk Anafiotika loopt. Het hedendaagse Athene ervaar je als je door de hippe wijk Psiri wandelt en geniet ondertussen van een adembenemend uitzicht op de Akropolis, die overal met kop en schouders bovenuit steekt. Natuurlijk stop je na al dat wandelen ook even bij een gezellige taverna. Hier kun je uitrusten én genieten van een echte Griekse koffie met traditionele lekkernijen! De tour eindigt rond 12.00 uur en de rest van de dag is vrij te besteden. 

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Pak na het ontbijt rustig je koffers in, want vandaag eindigt deze bouwsteen en kun je de reis door Griekenland vervolgen. 

Inclusief

  • Transfer van het vliegveld naar het hotel
  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Wandeltour in Athene inclusief Nederlandstalige gids (in een internationale groep)

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks