Koken met lokale familie in Tbilisi

Culinair genieten

Culinair genieten

Koken met lokale familie in Tbilisi

Ontdek de keuken van Georgië door zelf je handen uit de mouwen te steken! Kook samen met een lokale familie in Tbilisi diverse nationale gerechten. Maak kennis met nieuwe smaken, culturen en geniet van een wijntje!

Tijdens deze excursie bereid je in circa 1 a 1,5 uur tijd 3 gerechten die je naderhand zelf kunt opeten onder het genot van een goed glas wijn. 

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Samen nationale gerechten koken

In Tbilisi word je opgehaald en naar het huis van een lokale familie gebracht. Zij gaan je vandaag helpen om een heerlijke lunch (of een dinner) te bereiden. Samen duik je de keuken van Georgië in en maak je traditionele gerechten.

Ga aan de slag en maak Khinkali, een Georgische dumpling die oorspronkelijk in een gebied in de Kaukasus in het noordoosten van Georgië bereid werd. De vulling verschilt per regio maar de meest populaire is een combinatie van varkens- en rundergehakt. 

Verdiep je in de kunst van Khachapuri, brood gevuld met kaas, ei en boter (en vaak ook bedekt met kaas). Het is een van de meest populaire gerechten van het land. De vorm van het brood verwijst naar de boten op het water en de eidooier staat symbool voor de zon.

En het laatste gerecht is Nigvziani Badrijani, gevulde gebakken aubergine met walnoten en knoflookpasta. Het wordt vaak overgoten met granaatappelpitten en is een fantastisch lokaal voorgerecht.

Uiteraard krijg je na deze inspanning de gelegenheid om samen de gerechten op te eten onder het genot van een drankje!

Inclusief

  • Privé vervoer van hotel naar lokale familie en terug
  • Engels sprekende gids ter ondersteuning bij het koken met lokale familie
  • Genoemde gerechten 
  • Water en een goed glas Georgische wijn

Locatie bouwsteen

Koken met lokale familie in Tbilisi

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks