Easy Landing Vancouver

Ontspannen aankomen in Canada

Ontspannen aankomen in Canada

Easy Landing Vancouver

Je kunt in deze stad alle kanten op; lekker shoppen, een terrasje pakken of relaxen op het strand. Maak ook eens een praatje met de lokale bevolking, vinden ze leuk. Het ontbreekt Vancouver niet aan festivals, theatershows en kunstgalerijen. Er zijn hier zoveel restaurants, dat je wel iedere avond iets anders kunt eten. Van verse zalm tot Vietnamees, van een steak tot Chinees. Spoel het weg met één van de vele ambachtelijke biertjes. In de stad kan je heerlijk wandelen in het Stanley Park en per fiets is de stad ook heel goed te doen. Wil je meer actie? Ga dan kajakken, mountainbiken of skiën. Een goed begin voor jouw rondreis door Canada.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Vancouver

Als je geland bent, neem je een taxi naar het hotel in de stad. Gooi je koffer neer en ga vast op pad om wat van de stad te verkennen en om een lekker restaurant voor ‘s avonds uit te kiezen. 

Dag 2

Fietsexcursie Vancouver

Vandaag staat er een keurige fiets op je te wachten. Er loopt een heel netwerk van goede fietspaden door de stad, zodat je geen plekje kunt missen. Een aanrader is om door het Stanley Park te fietsen en aan het einde het pontje te nemen naar Granville Island. Hier heb je prachtige terrasjes aan het water. Neem een welverdiende lunch of een lekker kop koffie, voordat je weer op de fiets springt. Als je er gisteren niet aan toe bent gekomen, is het wellicht leuk om vandaag walvissen te gaan spotten, er is een korte en langere tour.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag begint de rest van je reis. Je haalt de huurauto of camper op en het avontuur kan beginnen. Stop onderweg meteen even bij een supermarkt, zodat je je eten en drinken vast binnen hebt. Waar gaat de reis naartoe? Ga je naar Vancouver Island, Whistler of misschien wel de Rocky Mountains? Het is lastig om te kiezen, alles is mooi en leuk. Dat snappen wij maar al t goed! Neem daarom contact op met Maudy, zij is dé Canada specialist en kan jullie het beste helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Inclusief

  • Twee overnachtingen op basis van logies
  • Een fietstour door de stad
  • Een uitgebreid informatiepakket

Locatie bouwsteen

Easy Landing Vancouver

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks