Easy Landing Toronto

Ontspannen aankomen in Canada

Ontspannen aankomen in Canada

Easy Landing Toronto

Toronto is een mix van multiculturele wijken, sjieke boutiques en een hoop uitgaansgelegenheden. Deze metropool is de grootste stad van het land. De tweeduizend kilometer lange verkeersader Yonge street, verdeelt de de stad in tweeën. Aan de ene kant vind je bijvoorbeeld het beroemde Royal Ontario Museum en aan de andere kant de CN Tower met op de bovenste verdieping een ronddraaiend restaurant. Dwaal rond in één van de grootste Chinatowns van Noord-Amerika, drink een lekkere cocktail en proef de lokale kazen op de overdekte St. Lawrence Market. Toronto is een ideale bestemming om jouw rondreis door Oost Canada af te sluiten of juist te beginnen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

uitzicht skyline Toronto in de avond

Dag 1

Aankomst in Toronto

Eenmaal geland, pak je een taxi naar het hotel. Afhankelijk van jouw aankomsttijd kun je nog even de stad in of je maakt alvast een gave excursie naar de Niagara Falls

fietsen toronto

Dag 2

Fietsexcursie Toronto

Je fiets staat al klaar voor een leuke tocht vandaag. De fietspaden zijn hier uitstekend. Een leuke route is om te beginnen in Chinatown. Als je dan nog niet verdwaald bent, ga dan door naar King West Village, Old Toronto en als laatste stop je bij het Entertainment & Distillery district. Hier zet je je fiets even weg en kun je genieten van een heerlijk speciaal biertje of glaasje wijn.

 

 

Toronto Canada

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag eindigt of begint de reis. Als de reis eindigt, wensen we jou een goede terugreis en hopen we dat je een onvergetelijke vakantie hebt gehad. Mocht dit het begin zijn van jouw rondreis, laat je dan inspireren door Maudy, onze Canada specialist. Zij kan samen met jou de ideale rondreis Canada samenstellen.

Inclusief

  • twee overnachtingen op basis van logies
  • een fietstour door de stad
  • een uitgebreid informatiepakket

Locatie bouwsteen

Easy Landing Toronto

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks