Zuid-Afrika is echt een aanrader om te ontdekken!

Saskia -

Dit keer voor onze reis naar Zuid Afrika wilden we heel graag het noorden van het land bezoeken, Limpopo. Tijdens het zoeken op internet kwam ik via Outsight een reis tegen, Limpopo en Tuli Block, Botswana, 14 dagen.

Afgelopen zomer was het eindelijk zover en de reis was in 1 woord, Fantastisch! Een totaal ander gebied in Zuid Afrika. Wij zijn in diverse lodges geweest waar we enorm in de watten zijn gelegd. Iedereen is zó ontzettend aardig en behulpzaam. Het eten was geweldig en de drives super. Ontzettend veel wild gespot. Bij iedere lodge was het gebied weer anders. De lodge in Botswana was in een afgelegen gebied in Tuli Block , 8 tenten. Echt een unieke ervaring! Het eten in de boma, bij kaarslicht met uitzicht op het voorbijtrekkende wild.
De overnachtingen in Mapungubwe (een prachtige plek omgeven door rotsen) , Louis Trichardt (zo'n groene omgeving vol fruitvelden), het prachtige noorden van het Kruger. Een hele mooie afwisseling qua natuur, accomodaties, dieren en bevolkingsgroepen. Echt een aanrader om te gaan ontdekken!