Rondreis Costa Rica

Roel & Mieke -

Deze reis naar Costa Rica hadden wij (vanuit België) geboekt bij Outsight Travel net voordat Covid zijn intrede deed in België. We vonden het heel fijn om met behulp van de bouwstenen een reis uit te stippelen "op maat" voor ons. 

Aanvankelijk was de reis gepland voor december 2020, maar we hebben deze toch een jaartje uitgesteld - dit was geen enkel probleem voor Outsight Travel, daarin waren ze heel flexibel (en dat geldt dus ook voor de plaatselijke organisatie in Costa Rica waar zij mee samenwerken): dit hebben we erg geapprecieerd.

We zijn heel blij dat deze reis nu in december 2021 is doorgegaan - wat een aangename ervaring om nog eens op reis te zijn! (dat was voor ons 2 jaar geleden) Het vervoer tussen de verschillende locaties hadden we in principe zelf kunnen regelen (en dat is in Costa Rica in feite best te doen), maar wij hadden ervoor gekozen om toch "georganiseerd" vervoer te vragen bij Outsight Travel. Dat bleek ook perfect mogelijk - Outsight Travel heeft alles voor ons geregeld, en dat bleek ter plaatse allemaal perfect georganiseerd te zijn. Meestal was dit "privé" vervoer (en soms nog met enkele andere toeristen erbij). Tijdens onze reis veranderden de Covid-maatregelen in Nederland (werden veel strenger), waardoor toeristen die via Amsterdam moesten terugkeren, plots toch een PCR-test nodig hadden.

Outsight Travel en ook de lokale organisatie hebben hier heel snel op ingespeeld en ons hierover gecontacteerd, en bovendien ook al een oplossing voorgesteld (omdat de test in de buurt van ons laatste hotel niet mogelijk was, zou het reisschema wat aangepast moeten worden). Dit bleek uiteindelijk niet nodig (omdat wij via Madrid & Brussel vlogen), maar we hebben het erg geapprecieerd dat beide organisaties zo snel hebben gereageerd en al een mogelijke oplossing voorzien hadden. Samengevat, hebben wij een heel fijne reis gehad, alles was goed georganiseerd (met dank aan Outsight Travel). Het was heel fijn om de reis samen te stellen met bouwstenen, en bovendien konden we daarna nog flexibel aanpassen zoals we wilden - dat maakte het plannen van de reis heel leuk en veelbelovend. Het contact met Outsight Travel was ook heel goed tijdens de voorbereidingen, naar aanloop van en na de reis. Heel fijn om met Outsight Travel te werken - wij hebben stiekem al andere reisbestemmingen gezien op de website die nog op onze bucketlist staan, dus wij keren zeker nog eens terug!