Strandverlenging Algarve

Spectaculaire kust

Spectaculaire kust

Strandverlenging Algarve

De Algarve is de absolute strandbestemming van Portugal met de mooiste stranden van Europa! De kustlijn van de Algarve is ongeveer 200 kilometer lang. Je vindt hier een diversiteit aan stranden: indrukwekkende rotsen met steile kliffen en verborgen grotten, intieme baaien en langgerekte gouden zandstranden. Het klimaat van de Algarve is het hele jaar door aangenaam. Naast de grote bekende badplaatsen met een bruisend uitgaansleven, zijn hier ook karakteristieke vissersdorpjes en verlaten stranden te vinden. Voor wie meer wilt dan zon, zee en strand: het achterland van de Algarve is mooi. Geniet van verstilde vergezichten en slaperige karakteristieke dorpjes.

De bouwsteen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Lagos

We raden aan om in het zuidwestelijk deel van de Algarve te verblijven, de kust is hier spectaculair! Baaien met beschutte goudgele zandstranden afgebakend door steile kliffen. Je verblijft in Lagos: een gezellige havenstad met een levendig centrum dat bestaat uit steile straatjes, ontelbare restaurants en een brede palmenboulevard. Je kunt ook kiezen voor accommodatie in de nabijgelegen, aangename badplaats Sagres met een historische haven. Hier hebben we ook leuk aanbod!

Dag 2

Vrije dag Algarve

Het is leuk om een wandeling te maken over de kliffen langs de verschillende baaitjes met stranden. Of boek een boottocht om de spectaculaire kliffen en rotsen te bekijken vanaf zee. Wie weet spot je onderweg wilde dolfijnen!

Dag 3

Vrije dag Algarve

Je kunt vandaag met de auto de omgeving verkennen als je daar zin in hebt. Staar bijvoorbeeld over de enorme Atlantische Oceaan vanaf Cabo de Sao Vincente, de meest Zuidwestelijke punt van het Europese vaste land. Als je wilt (leren) surfen dan is het strand Carrapateira leuk om te bezoeken. Of ga naar Benagil voor een kajak/ boottocht naar een prachtige zeegrot, met unieke lichtinval van boven en een strandje. Op het strand waar de boot vertrekt, Praia de Benagil, hebben wij ook veel mooie schelpen gevonden.

Dag 4

Einde bouwsteen

Vandaag rijd je naar het vliegveld van Faro om de auto weer in te leveren. Als je de tijd hebt kun je een detour langs de oude Moorse plaats Loulé maken. Hier zie je in de oude wijk hoe ambachtslieden paardentuig, koperslagwerk, meubels, keramiek en manden maken.

Indien je liever in het centrale of oostelijke deel van de Algarve verblijft dan kunnen we ook accommodatie in Estoi of Tavira aanbieden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Inclusief

  • 3 overnachtingen inclusief ontbijt
  • 3 dagen autohuur via Avis, autotype c-EDMV op basis van all inclusive tarief

Locatie bouwsteen

Strandverlenging Algarve

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks