Strandverblijf Cascais

Stijlvolle badplaats aan Costa de Lisboa

Stijlvolle badplaats aan Costa de Lisboa

Strandverblijf Cascais

De stijlvolle badplaats Cascais ligt aan Costa de Lisboa, op een half uur rijden van Lissabon. Cascais heeft 2 zandstranden, een sfeervol centrum, en een breed aanbod aan restaurants met gezellige terrassen. Ook in de omgeving is veel te zien en doen.

De bouwsteen

Bekijk het programma

Dag 1

Vanuit Lissabon naar Cascais

Na aankomst op de luchthaven van Lissabon, haal je je huurauto op en rij je naar Cascais. Wil je vooral aan het strand liggen, dan heb je geen huurauto nodig en reis je op eigen gelegenheid naar je accommodatie in Cascais. We kunnen de bouwsteen op maat aanpassen!

Dag 2&3

Vrije dagen Cascais

Vul je dagen in zoals je dat zelf wilt. Als je graag bezig bent en de omgeving wilt verkennen, is er genoeg te doen. Ga een dagje de natuur in, met je huurauto rijd je naar natuurpark: Parque Natural de Sintra-Cascais. De sprookjesachtig mooie plaats Sintra met schitterende paleizen en weelderige beplanting is ook een aanrader.
Als je hiervoor niet hebt gekozen voor een verblijf in Lissabon dan kan je vanuit Cascais een dagje gaan per trein. Je stapt uit in het centrum en hoeft geen parkeerplaats te zoeken.
Surfen doe je op het surfstrand Praia de Guincho. Even verderop ligt Cabo da Roca: het meest westelijke deel van het Europese vasteland. Hier kunt je genieten van schitterende uitzichten en mooie wandelingen. Vanuit Cascais loop je over de boulevard in 20 minuten naar de badplaats Estoril.

Dag 4

Vertrek Cascais

Vandaag komt het verblijf in Cascais ten einde, je begint aan een rondreis richting Porto bijvoorbeeld of levert de huurauto in op de luchthaven van Lissabon. Heb je gekozen voor geen huurauto, dan reis je op eigen gelegenheid naar de luchthaven

 

Inclusief

  • 3 hotelovernachtingen op basis van logies
  • 3 dagen autohuur via Avis, autotype C-EDMV op basis van all inclusive tarief.

Locatie bouwsteen

Strandverblijf Cascais

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks