Citytrip Porto

Een schilderachtige stad!

Een schilderachtige stad!

Citytrip Porto

Een citytrip voor een lang weekend naar Porto, of een uitbreiding van je autorondreis, met deze bouwsteen kan je alle kanten op. Porto is de tweede stad van Portugal en zal je aangenaam verrassen!  

De bouwsteen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Porto

Na aankomst op de luchthaven ga je op eigen gelegenheid naar je accommodatie in het centrum van Porto. Voeg je Porto aan het eind van je rondreis toe, dan lever je je huurauto in bij het autoverhuurkantoor in de stad en reis je op eigen gelegenheid naar je hotel. Je kennismaking met Porto kan beginnen!

 

Dag 2

Vrije dag Porto

Het gezicht van Porto wordt bepaald door de rivier de Douro en de zeven bruggen die de binnenstad verbindt met Vila Nova da Gaia en zijn portkelders. Het geeft de stad een uniek karakter en een bepaalde charme. Je kunt een boottocht over de Douro combineren met port proeven, leuk om te doen!
Porto heeft een rijke historie, een stad waar veel te ontdekken en te zien valt. Ga bijvoorbeeld kijken naar de prachtige tegelwanden in het stationsgebouw!

Dag 3

Vertrek Porto

Vandaag eindigt deze bouwsteen, als je het verblijf niet wilt verlengen tenminste. Je reist op eigen gelegenheid naar de luchthaven of je haalt je huurauto op voor het vervolg van je rondreis door Het Noorden van Portugal of Portugal compleet.

Inclusief

  • 2 hotelovernachtingen op basis van logies

Locatie bouwsteen

Citytrip Porto

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks