Citytrip Lissabon

Sfeer, geschiedenis en allure

Sfeer, geschiedenis en allure

Citytrip Lissabon

Lissabon is een stad die je moet ervaren. Een internationale stad met sfeer, geschiedenis en allure, gebouwd op 7 heuvels en mooi gelegen aan de monding van de rivier de Taag. Een fantastische stad om je rondreis door Portugal te beginnen of mee af te sluiten. Of een heerlijke city-break voor een lang weekend.

De bouwsteen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Lissabon

Na aankomst op de luchthaven ga je op eigen gelegenheid naar je accommodatie in het centrum van Lissabon. Voeg je Lissabon aan het eind van je rondreis toe, dan lever je je huurauto in bij het autoverhuurkantoor in de stad en reis je op eigen gelegenheid naar je hotel. Je kennismaking met Lissabon kan beginnen! Ga 's avonds bijvoorbeeld naar de volkswijk Alfama en geniet van een Fado optreden tijdens een diner in een lokaal restaurant.

Dag 2

Vrije dag Lissabon

Je kunt hier uren rondslenteren door de smalle straatjes, langs vele winkeltjes en naar diverse uitzichtpunten. Bezoek kerken, paleizen en musea. Neem een kop koffie in een van de sfeervolle koffiehuizen. Reis door de stad in de kenmerkende antieke trammetjes langs elegante gebouwen van de wijk Baixa en verken ook de mooie wijk Bélem aan de rivier. Tussendoor rust je lekker uit op één van de vele terrassen. Heb je zin in strand? Neem dan de trein die je in een half uur naar de badplaats Cascais brengt.

Dag 3

Vertrek Lissabon

Je reist op eigen gelegenheid naar de luchthaven of je haalt je huurauto op voor het vervolg van je rondreis, bijvoorbeeld langs De schoonheid van Portugal. Natuurlijk kunnen we ook het verblijf in Lissabon verlengen of een strandverblijf in Cascais toevoegen!

Inclusief

  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Citytrip Lissabon

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks