Langs het Titicacameer naar Bolivia

Vanuit Puno naar La Paz met een tussenstop in sfeervol Copcabana

Vanuit Puno naar La Paz met een tussenstop in sfeervol Copcabana

Langs het Titicacameer naar Bolivia

Een bouwsteen die je de kans geeft te stoppen in het gezellige plaatsje Copacabana, uitvalsbasis voor een eventueel bezoek aan Isla del Sol. Copacabana is een populaire tussenstop op de doorreis van Peru naar Bolivia. De naam van het plaatsje Copacabana is een verbastering van het oude woord Kota Kahuani, wat ‘uitzichtpunt over het meer’ betekent. Het bekende strand in Rio de Janeiro is ernaar vernoemd!

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Per bus van Puno naar Copacabana

Vandaag steek je per openbare bus vanuit Puno de grens met Bolivia over naar Copacabana! Copacabana werd vroeger door de Inca’s als tussenstop gebruikt tussen Puno en La Paz, daarom is het een soort ‘heilige’ plaats, een pelgrimsoord. Leuk om hier rond te slenteren en een nacht te verblijven voordat je verder reist naar La Paz!

 

Dag 2

Per bus van Copacabana naar La Paz, einde bouwsteen

Vanmorgen reis je verder per bus richting La Paz. Omdat je een zijarm van het Titicacameer moet oversteken en er geen brug is, gaat de bus op een vlot naar de overkant. Omdat het te zwaar is om ook passagiers op het vlot mee te nemen, betaal je ter plaatse een paar Bolivianos zodat je met een klein bootje het water oversteekt. Daarna stap je weer in de bus naar La Paz.

Inclusief

  • Bustickets zoals genoemd in het reisvoorstel
  • Hotelovernachting inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Langs het Titicacameer naar Bolivia

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks