Machu Picchu per trein

Een bezoek aan de beroemde Inca Stad

Een bezoek aan de beroemde Inca Stad

Machu Picchu per trein

Tijdens deze bouwsteen bezoek je de Machu Picchu per trein! Je reist eerst van Cusco naar het dorp Aguas Calientes; hier kun je een bezoek brengen aan de natuurlijke warmwaterbronnen waar het dorpje zijn naam aan dankt. De volgende morgen vroeg breng je een bezoek aan de beroemde Inca Stad Machu Picchu.

Waan je tijdens je bezoek in het mystieke Inca tijdperk, en geniet van de mooie uitzichten! Hierna reis je per middagtrein weer terug naar Cusco.

Als je voor een prachtig uitzicht op Machu Picchu graag de ‘Machu Picchu Hill’ Wayna Picchu wilt beklimmen, kan dit voor een toeslag op je entreeticket. Geef het door als je dit wilt laten opnemen in je reisvoorstel! 

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Per trein van Cusco naar Aquas Calientes

Vandaag reis je per trein vanuit Cusco (vanaf het Poroy station, ca. 20 minuten buiten Cusco) naar Aguas Calientes, het startpunt voor een bezoek aan Inca stad Machu Picchu. Aguas Calientes ligt prachtig, in een diepe kloof met uitzicht op stenen kliffen en bossen. Als je zin hebt, kun je een bezoek brengen aan de natuurlijke warmwaterbronnen waar het dorp haar naam aan te danken heeft.

Dag 2

’s Morgens bezoek Machu Picchu, per middagtrein naar Cusco

Het is een aanrader om vroeg op te staan zodat je de zon kunt zien opkomen over Machu Picchu! ’s Morgens vroeg neem je een van de eerste pendelbussen naar boven, waarna je onder begeleiding van een Engelssprekende gids Machu Picchu bezoekt in een groepstour (privé kan tegen toeslag). Waan je in het mysterieuze en mystieke Inca tijdperk voor je terugreist per trein naar het Poroy treinstation bij Cusco.

Inclusief

  • Treintickets zoals genoemd in het reisvoorstel
  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Entreegeld Machu Picchu
  • Groepstour met Engelssprekende gids zoals in het reisvoorstel genoemd
  • Bustickets zoals genoemd in het reisvoorstel

Locatie bouwsteen

Machu Picchu per trein

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks