Zandduinen, de Nazca lijnen en de witte stad

Reis langs de Pacific kust van Peru

Reis langs de Pacific kust van Peru

Zandduinen, de Nazca lijnen en de witte stad

Tijdens deze bouwsteen reis je langs de kust van Peru, per bus ga je van Lima naar Arequipa, onderweg overnacht je bij Ica en Nazca. Zo kun je kennismaken met enkele hoogtepunten van Peru: de zandduinen van Huacachina, de Ballestas eilanden en de wereldberoemde Nazca lijnen.

Deze bouwsteen duurt 5 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Per bus van Lima naar Ica

Vanuit Lima reis je per bus langs de kust van de Pacific richting het zuiden, naar Ica. Je hotel bij Ica ligt aan de zandduinen & lagune van het nabij gelegen Huacachina.

Dag 2

Vrije dag in Huacachina

Vandaag kan je op excursie naar de Ballestas eilanden, een must voor dierenliefhebbers; duizenden zeeleeuwen en vogels hebben hier hun thuisbasis. Een leuke aanvulling op de Ballestas eilanden excursie is een bezoek aan het Paracas National Reserve!

Dag 3

Per bus van Ica naar Nazca

Je reist per bus van Ica door het kustgebergte en over droge vlaktes naar Nazca.

Dag 4

Vrije dag in Nazca, per nachtbus naar Arequipa

Een bezoek aan (of vlucht over) de mysterieuze Nazca lijnen is voor velen een onvergetelijke ervaring. Hier heb je de tijd voor vandaag, voordat je per nachtbus vertrekt naar Arequipa!

Dag 5

Aankomst in Arequipa, vrije dag

’s Ochtends vroeg kom je aan in Arequipa. De ‘witte stad’ is een rustige, koloniale stad op een hoogte van ca. 2.300 meter. De stad is omringd door vulkanen waarvan de hoogste en meest bekende El Misti heet (5.822 meter). Het prachtige klooster van Santa Catalina is zeker een bezoek waard.

Dag 6

Einde van deze bouwsteen

Misschien wil je nog een paar dagen langer in Arequipa verblijven? Anders kun je vandaag verder door Peru reizen! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bouwsteen Via de Colca Canyon naar Puno, of per bus naar Puno of Cusco reizen.  We maken graag je reisvoorstel op maat!

Inclusief

  • Bustickets zoals genoemd in het reisvoorstel
  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Zandduinen, de Nazca lijnen en de witte stad

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks