Excursie naar Chavin de Huántar

Interessant tempelcomplex

Interessant tempelcomplex

Excursie naar Chavin de Huántar

Tijdens deze fantastische excursie zie je de prachtige omgeving van Huaraz: het Lago de Querochocha, het gezellige stadje Chavin de Huántar én je bezoekt het interessante tempelcomplex hier, gebouwd door een van de belangrijkste culturen van Zuid Amerika. De weg er naar toe is alleen al de moeite waard!

Vanuit: Huaraz
Duur: hele dag (circa 6 tot 8 uur)
Vertrek: dagelijks, behalve op maandag

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Excursie naar Chavin de Huántar

Vandaag maak je kennis met het gebied ten zuidoosten van Huaraz, je rijdt zuidwaarts door Recuay en Catac en dan oostwaarts door de Cordillera Blanca, door een prachtige omgeving!  Onderweg bezoek je de Laguna de Querochocha (3.980 m) en de Kahuish tunnel (4.450 m). Hierna gaat de weg weer naar beneden, tot aan de stad Chavin de Huántar (3.100 m) en de warmwaterbronnen van Qercos. Hierna staat het hoogtepunt van vandaag op het programma, de bijna 3.000 jaar oude ruïnes van Chavin de Huántar.
Deze eeuwenoude cultuur oefende grote invloed uit op het hoogland en de kust van Peru. De grote tempel omvat een indrukwekkend netwerk van interne galerijen of labyrinten, stenen kolommen en de indrukwekkende ‘Lanzon’, waar de priesters vroeger ceremoniële offer-ceremonies uitvoerden. In het dorp is ook een indrukwekkend museum aanwezig, waar je meer kunt leren over deze oude cultuur. Hierna keer je weer terug naar Huaraz.

Inclusief

  • Vervoer van- en naar het hotel
  • Excursie zoals in het reisvoorstel genoemd
  • Engelssprekende gids

Locatie bouwsteen

Excursie naar Chavin de Huántar

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks