Easy Landing Lima

Ontspannen aankomen in Peru

Ontspannen aankomen in Peru

Easy Landing Lima

Na aankomst op het vliegveld van Lima word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel in de wijk Miraflores brengt voor de eerste twee overnachtingen. In deze bouwsteen, een startpakket, zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum en de eerste twee overnachtingen. ’s Avonds schuif je aan bij een gezellige gastvrije familie!

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst & transfer naar hotel

Na aankomst op de luchthaven na de lange vliegreis, zul je blij zijn dat er iemand op je staat te wachten om je naar je hotel voor de eerste twee nachten te brengen. Het hotel ligt in de wijk Miraflores, gelegen aan de zee. Miraflores is een levendige, moderne wijk vol met restaurants en winkels.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag

Bezoek vandaag bijvoorbeeld enkele van de diverse interessante bezienswaardigheden, zoals het Antropologisch museum (Museo Antropología y Arqueología), het Goudmuseum (Museo de Oro), de Catacomben van de San Francisco-kerk en natuurlijk de Plaza de Armas en de Plaza San Martín, twee belangrijke pleinen in het centrum van Lima.
Na een heerlijke dag in Lima word je ’s avonds verwacht bij een gezellige gastvrije familie waar je met open armen wordt ontvangen. Zij hebben de hele dag in de keuken gestaan om jullie, waardevolle gasten, te verwennen met allemaal lokale lekkernijen en de prachtigste verhalen. Eet, proef, doe & ontmoet. Het beloofd een gezellige avond te worden om niet snel te vergeten.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt kan je verdere rondreis door Peru beginnen!

Inclusief

  • Genoemde transfer van het vliegveld naar hotel 
  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Eten bij een lokaal gezin

Locatie bouwsteen

Easy Landing Lima

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks