De mooie stranden van Máncora

De perfecte afsluiter van een reis door Peru

De perfecte afsluiter van een reis door Peru

De mooie stranden van Máncora

Máncora is een ideale bestemming om je reis door Peru mee af te sluiten. In deze omgeving, helemaal in het noorden van Peru (vlakbij Ecuador), vind je prachtige stranden en dankzij de warme golfstroom is het hier het hele jaar door aangenaam!

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Máncora

Vandaag kom je aan Máncora, bijvoorbeeld met de bus vanuit Chiclayo (5 uur) of met een transfer vanuit het vliegveld van Tumbes als je per vlucht naar Noord-Peru bent gereisd. Hier is het het hele jaar door zomer! In de middag kun je het dorpje verkennen, relaxen bij het zwembad of wandelen over het strand. ’s Avonds kun je genieten van een heerlijk diner in het restaurant van je hotel, of in een van de andere (vis)restaurants aan de kust!

Dag 2 en 3

Vrije dagen in Máncora

Deze dagen heb je tijd om te genieten van het heerlijke klimaat en de prachtige stranden van Máncora! Wandelen, zwemmen, boekje lezen en lekker eten. Of bezoek een van de surfspots in de omgeving! Een perfecte afsluiter van de reis door Peru.

Dag 4

Einde van deze bouwsteen

Hierna zal voor de meeste reizigers de reis door Peru ten einde zijn, en reis je met een transfer naar het vliegveld van Tumbes voor een binnenlandse vlucht naar Lima. Natuurlijk is het ook mogelijk de reis door Peru te verlengen of naar een andere bestemming te reizen, je kunt bijvoorbeeld ook de bus nemen naar Ecuador.

Inclusief

  • 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

De mooie stranden van Máncora

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks