Bocas del Toro: chillen op een Caribisch koraaleiland

Almirante - Bocas del Toro - Almirante

Almirante - Bocas del Toro - Almirante

Bocas del Toro: chillen op een Caribisch koraaleiland

De prachtige eilandjes met witte stranden van de eilandengroep Bocas del Toro in Panama zijn een perfecte plek om te relaxen. Je verblijft op het eiland Colon, het grootste eiland van het archipel. Hier wonen mensen van verschillende culturen en er heerst een Caribische sfeer. Alleen de hoofdstraat is geasfalteerd, de meeste huizen zijn op palen gebouwd en in allerlei vrolijke kleuren geschilderd. Vanuit Colon kun je leuke excursies maken, bijvoorbeeld snorkelen, duiken of op zoek naar dolfijnen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

placeholder

Dag 1

Per watertaxi van Almirante naar Bocas del Toro

Waarschijnlijk kom je per privéauto vanuit Costa Rica aan in het dorpje Almirante, waar de watertaxi naar Bocas vertrekt. Almirante ligt op ongeveer 30 minuten vanaf de grens Costa Rica / Panama en we kunnen deze transfer natuurlijk voor je regelen.

De tocht per snelle motorboot duurt circa 60 minuten. Je vaart over één van de oude kanalen, dwars door de mangrove wouden, die nog zijn aangelegd door de Banana Companies voor het vervoer van de bananen. Na aankomst in het stadje Bocas staat er iemand op je te wachten die je naar je hotel brengt en je allerlei tips en informatie kan geven over de mogelijkheden in Bocas del Toro. Je overnacht op het eiland Colon.

placeholder

Dag 2

Vrije dag

Vandaag kan je zelf kiezen wat je wilt doen. Een excursie om op zoek te gaan naar dolfijnen, snorkelen met prachtige vissen en lekker luieren op een tropisch strand is echter wat wij aanraden!

placeholder

Dag 3

Per watertaxi terug naar Almirante, einde bouwsteen

Vandaag reis je weer per snelle motorboot naar Almirante. Vanaf hier kun je terugreizen naar Costa Rica, of een reis maken door het binnenland van Panama. Natuurlijk is het ook mogelijk om wat extra nachten op Bocas del Toro te blijven , of vanaf Bocas direct naar Panama Stad te vliegen, voor een verlenging in deze moderne wereldstad met een koloniaal centrum! Geef dit dan even door bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag, we maken van je aangevraagde bouwstenen altijd een logisch en passend reisvoorstel, en houden graag rekening met je opmerkingen, wensen en voorkeuren!

Inclusief

  •  2 Hotelovernachtingen exclusief ontbijt
  •  Vervoer per watertaxi van Almirante naar Bocas en terug
  • ‘Meet & greet’ bij aankomst op Isla Colon (Bocas)

Locatie bouwsteen

Bocas del Toro: chillen op een Caribisch koraaleiland

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks