Wat moet je als reiziger weten

Over Peru

De meeste OutSight reizigers beginnen hun reis in Lima en reizen daarna zuidwaarts, langs de kust, naar Arequipa met het (prima) openbaar vervoer. Onderweg kom je langs Ica en Nazca. Zo kun je kennismaken met enkele hoogtepunten van Peru: de zandduinen van Huacachina, de Ballestas eilanden en de wereldberoemde Nazca lijnen.

Vanuit Arequipa zijn er verschillende mogelijkheden: je kunt een binnenlandse vlucht nemen of via de Colca Canyon naar Puno reizen, en vandaar door naar Cusco. Het gezellige stadje Cusco is de uitvalsbasis voor een bezoek aan de wereldberoemde Machu Picchu, die eigenlijk echt niet aan je reisschema mag ontbreken.

Als je avontuurlijk bent ingesteld kun je er naar toe wandelen: de populaire ‘klassieke’ Inca Trail. Als je het wat rustiger aan wilt doen, of als je minder tijd hebt, kun je ook met de trein naar de Machu Picchu reizen. Hierna kun je een bezoek brengen aan de unieke Jungle bij Posada Amazonas van Peru, of ga nog dieper het Amazone regenwoud in voor een verblijf in Tambopata Research Center. Of je kunt natuurlijk doorreizen naar Bolivia. Ook een combinatie met Chili behoort tot de mogelijkheden.

Bouwstenen Peru

01 20

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks