Onze 15 wijs-op-reis garanties voor jou!

Wijs op Reis met OutSight Travel

Onze missie is om van jouw kennismaking met andere culturen een onvergetelijke, persoonlijke ervaring te maken, die je altijd bijblijft. Dat doen we vanuit ons hart: reizen is onze passie. 

We zoeken de kleine momenten, naast de hoogtepunten, die jouw reis bijzonder maken. En we regelen het voor je, zodat je onderweg maximaal kunt gaan genieten.
Waar streven wij naar? Een positief effect door te reizen, voor iedereen. Wij zijn niet alleen toegewijd en betrokken bij onze reizigers maar zeer zeker ook bij onze landen, hun bewoners, de ondernemers en de lokale bevolking. 

Door te reizen help en steun je de lokale bevolking en hun omgeving. Andere culturen ontdekken, onverwachte ontmoetingen en daarmee bijdragen aan een duurzame samenleving, dat vinden we belangrijk. Blijf dus vooral reizen!

Wij zorgen ervoor dat je reis van A tot Z geregeld wordt, zodat jij tijd over hebt om te genieten. Al meer dan 20 jaar maakt onze lokale kennis het verschil, wij weten het! Met de vrijheid & flexibiliteit om je eigen reis te beleven én met het comfort dat de rest geregeld is. Meer dan 30 bestemmingen en elk jaar doen we weer nieuwe inspiratie & ideeën op.

Wil jij een actuele update over je reisbestemming? Kijk dan op de website van Nederland Wereldwijd. Hier wordt exact bijgehouden welke risico's en andere belangrijke informatie er zijn voor onze bestemmingen. Er bestaat ook een handige interactieve kaart met een gedetailleerd reisadvies. Tip: Download ook de gratis Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane.

In 4 stappen je volgende reis

 • 1. Kies je
  bestemming

 • 2. Laat je
  inspireren

 • 3. Ontvang een
  reisvoorstel op maat

 • 4. Boek je
  droomreis!

Onbezorgd op reis

Onze 15 "Wijs op Reis" garanties voor jou

Onbezorgd reizen en genieten dat vinden we belangrijk. Je hoeft niet alles zelf te regelen, we staan voor je klaar. Samen met onze lokale partners zorgen we voor je en kun je “wijs-op-reis”, vastgelegd in onze 15 garanties:

1.    Omboeken / Annuleren / Geen wijzigingskosten
Voor alle nieuw geboekte reizen voor 2022 en 2023 geldt dat je in geval van wijziging kleurcode naar rood, ook als gevolg van corona, op je bestemming, bij ons kosteloos de reis kunt annuleren of omboeken (muv de administratiekosten, SGR & Calamiteitenfonds). 

Voor de overige kleurcodes geldt dat indien uiterlijk vier weken voor vertrek blijkt dat de situatie ter plaatse als gevolg van corona niet veilig is, op basis van adviezen van buitenlandse zaken, we samen in overleg gaan en de mogelijkheden voor omboeken, verplaatsen of annuleren van de reis met elkaar bespreken.  

2.    Betalen
We vragen om een aanbetaling maar de totale reissom hoeft pas 35 dagen voor vertrek bij ons voldaan te zijn. 

3.    Repatriëren- Wij brengen u altijd veilig thuis
Mocht er lokaal iets gebeuren waardoor je terug naar Nederland gehaald moet worden, zetten wij alles op alles om dit voor je te regelen.

4.    Kleurcodes
Wij voeren reizen uit naar landen die vanuit het Ministerie van Buitenlandse zaken de kleurcode groen of geel hebben. Ook kun je reizen naar coronaproof landen met kleurcode oranje. Denk aan landen met veel rust, ruimte en natuur. 

5.   24/7 bereikbaar
Onze lokale agent is 24/7 bereikbaar en kent de actuele situatie ter plaatse. Ook wij worden door hen zeer nauw op de hoogte gehouden. In geval van nood is er altijd een noodnummer 24/7 bereikbaar zowel bij de agent als bij ons.

6.    Gezondheidsrisico’s
We houden de hygiëne maatregelen en virusvoorschriften op de bestemmingen nauwlettend in de gaten samen met onze lokale partners. Samen zorgen we ervoor dat het gezondheidsrisico voor jou als reiziger tot een minimum worden beperkt.  

7.    Proactieve communicatie
We houden je proactief op de hoogte van eventueel veranderende maatregelen en reisadviezen die van invloed kunnen zijn op je reis. 

8.    Garantiefondsen
Als OutSight Travel zijn we aangesloten bij alle, voor jou als klant belangrijke, reisfondsen zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. 

9.    Kleinschalig
Onze bestemmingen bieden voldoende ruimte en rust om veilig te kunnen genieten van je reis. We vermijden drukke activiteiten en bezienswaardigheden. 

10.    Controle over vervoer
Reis met een eigen huurauto, camper of met privé chauffeur. Je hebt controle over je eigen vervoersmiddel en hebt alle vrijheid om je reis naar eigen wens in te vullen. 

11.    Ontspannen overnachten
We kiezen altijd voor kleinschalige authentieke accommodaties, weg van de massa. 

12.    Lokale culturele ervaringen
We zorgen dat onze reizigers op gepaste afstand toch contact kunnen hebben met onze lokale gidsen en de lokale bevolking om de échte cultuur zoveel mogelijk te kunnen beleven.

13. Rust & Ruimte
Onze bestemmingen bieden voldoende ruimte en rust om veilig te kunnen genieten.

14. OutSight [the box] Reizen
Alle reizen die wij aanbieden zijn echte OutSight [the box] reizen. Onvergetelijk, verassend, duurzaam & veilig! 

15. Medische kosten ten gevolge van Corona
Indien je een reisverzekering van Allianz bij ons afsluit dan worden tijdens je reis ook eventuele medische kosten ten gevolge van Corona gedekt (geldt voor groene, gele en oranje bestemmingen). 
 

 *Bovengenoemde garanties kunnen afwijken voor specifiek geboekte reizen. Bijvoorbeeld voor gegarandeerde tickets, specifieke tours of brandstoftoeslag. Je reisspecialist zal je informeren als dat voor jouw reis het geval is.

Onze favoriete ervaringen

01 05

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

 • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
 • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
 • Wij kennen de landen in detail
 • Beleef elke dag iets onvergetelijks