Elke dag weer boordevol reispassie

Op zoek naar jouw droombaan of stage?

Wij laten al meer dan 20 jaar onze reizigers de mooiste plekken op aarde zien. En dat doen we graag nét even anders: Individuele rondreizen naar verre bestemmingen met die ene bijzondere ontmoeting, die unieke plek, die ene sfeervolle overnachting. Wij zoeken de kleine momenten die een reis onvergetelijk maken! Persoonlijk en onbezorgd reizen.

Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen, informele sfeer én aanpakkers! Je werkt zelfstandig in een klein team collega’s, je regelt je eigen dossiers. Wij zijn maatwerk specialist en hebben drie merken, naast OutSight ook:  WRC Reizen en Rama Tours. Kijk gauw maar eens verder op onze websites. Drie heel verschillende doelgroepen en specialisaties, maar dat maakt je werk afwisselend!

Twee minuten van het station van Maarssen werken we in een gezellig, collegiaal en informeel team van fervente reizigers.

 

Enthousiaste collega met passie voor reizen

REISSPECIALIST gezocht

De wereld gaat weer open en eindelijk kunnen we weer reizen! Dat is niet alleen fijn voor ons, maar zeker ook voor onze reizigers. Daarom zoeken we een nieuwe, ervaren collega reisspecialist met passie voor de diverse bestemmingen die we aanbieden. (Van Indonesië, Sri Lanka, USA en Canada tot Zuid Afrika, Cuba en Colombia).

Houd je ook zo van reizen, dat gevoel, de cultuur, natuur, gezellige markten en schitterende stranden die de wereld te bieden heeft? Ben jij die enthousiaste, gedreven, met een passie voor reizen, reisspecialist? Wil jij voor jouw klant de allermooiste, individuele, persoonlijke maatwerk reis samenstellen? Houd je ervan te verkopen? Dan ben je aan het juiste adres!

--> Ben je junior of juist een ervaren senior? We vullen de functie in naar jouw ervaring, kennis en passie

Je bent zelf verantwoordelijk voor je landen. Samen met de produktmanager zorg je voor de ontwikkeling van je landen. En ook met marketing bedenk je gave experiences, accommodaties of productpakketten die een mooie aanvulling kunnen zijn op je bestemmingen. Wij willen onze reizigers de meest bijzondere plekken te laten zien en ervaren (Kijk, Doe, Proef & Ontmoet). Het heeft even stil gelegen, maar ook studie reizen behoren weer tot je werk.

Praktische zaken samengevat:

  • Minimaal 32 uur per week
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO
  • Je kent veel bestemmingen en hebt een aantal landen zelf bezocht
  • Beheersing van Nederlands en Engels
  • In hoogseizoen werken we ook op zaterdagen volgens rooster (of telefoondienst)
  • In hoogseizoen ook Beurzen, evenementen, landenpresentaties of klantendagen

 

Kom je graag kennismaken? Mail je cv naar onze General Manager: Petrel van Bronkhorst

vacature@outsight.nl of bel naar 020-6702656

Elk halfjaar een nieuwe, uitdagende opdracht

Touroperating of marketing Stage bij OutSight

Ben jij die creatieve duizendpoot die graag het reisvak wil leren? Elk half jaar bieden we een stageplaats voor minimaal 5 maanden. Samen met het team leer je alles over reizen en werk je mee. Van product tot verkoop, online marketing & media en klantenservice. Alle facetten komen aan bod. Een mooie kans om te kijken en leren wat je écht leuk vindt!

Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd.

Volg je een HBO opleiding? Om je CV en korte motivatie naar ons door te sturen: 

Heb je een passie voor reizen én vind je het leuk om te verkopen?

Solliciteren bij OutSight

Droom jij ook van verre bestemmingen? Kun je niet wachten tot je weer op reis gaat? Help jij ook graag onze reizigers hun droomreis te creëren? En wil je tot in elk detail het beste voor je klanten? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks