Indonesië - Jordanië - Sri Lanka

Zomervakantie 2021

3min. leestijd

Kijk je ook alweer uit naar de volgende zomer? Reizen met je gezin. Even heerlijk samen weg zonder al het gedoe. Plan nu vast je reis voor 2021 met flexibele omboekmogelijkheden.

Op reis buiten Europa in de zomer van 2020 gaat heel lastig worden. Waarom dan niet vast vooruit kijken naar een andere periode? Het ziet er naar uit dat in het najaar een aantal landen buiten Europa weer bezocht mogen en kunnnen worden. Volgend jaar zomer echter gaan we er vanuit dat dan alle landen weer bezocht kunnen worden. Zijn je reiskriebels er nog steeds en wil je graag weer vol verwachting en met voorpret vooruit kijken naar de volgende reis? Wij helpen je graag verder voor een reis in 2021. 

We hebben een aantal familiereizen geslecteerd ter inspiratie. Klik op de links om de reizen in detail te bekijken. 

 

 

01 01

2021 ligt nog een eind bij ons vandaan vandaar dat we heel fexibel om zullen gaan met (omboekingen) en betalingen. Deze zijn als volgt: 

  • Omboeken is en blijft kosteloos en flexibel
  • Omboeken is mogelijk tot uiterlijk 30 dagen voor de vertrekdatum.
  • Eenmaal geboekt kan er vervolgens eenmalig worden omgeboekt om welke reden dan ook, met vertrek tot 31-12-21.
  • Je bent flexibel in de bestemming, je kunt er ook voor kiezen de reis om te boeken naar een van onze andere bestemmingen.
  • OutSight Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, je boeking valt dus altijd onder de garanties zoals bepaald door deze organisaties en ben je als consument dus volop beschermt

Heb je misschien al een bestemming in gedachten of heb je vragen neem dan gerust contact met ons op.