Georgië - IJsland - Nederland - Portugal - Spanje

Zomervakantie 2021

8min. leestijd

Zullen we tijdens de zomervakantie van 2021 weer op vakantie mogen naar het buitenland? En waar gaan (of mogen) we dan naartoe? Deze, en nog vele andere vragen, houden ons allemaal  bezig. Op het moment van schrijven hebben ook wij hier geen antwoord op. Wat we wel weten, is dat het goed is om vooruit te kijken en met het ontwikkelen van nieuwe reizen bezig te blijven. Dit zijn we dan ook volop aan het doen. Zo hebben we ons aanbod uitgebreid naar gave (auto)rondreizen in Europa; relatief dicht bij huis en genoeg prachtige plekken om te ontdekken.

In onze 13 Wijs op Reis-garanties staat op nummer 1 dat “Voor alle nieuw geboekte reizen geldt dat je tot 30 dagen voor vertrek bij ons kosteloos de reis kunt annuleren of omboeken.”Je kunt dus met een gerust hart de reiskriebels toelaten en je richten op een mooie reis tijdens de zomervakantie van 2021!

Neem eens een kijkje bij onze spetterende (auto)rondreizen door Europa. Wat dacht je van Spanje; het land van eeuwenoude kathedralen, tapas & flamenco? Of Mediterraans genieten in Portugal met een glaasje port en live fado muziek op de achtergrond? Iets verder vliegen en je bent in Griekenland, waar de mysterieuze verhalen op je wachten en de zonnige eilanden je tegemoet lachen. Ga je voor een minder voor de hand liggende bestemming? Ontdek dan IJsland, het land van ijs & vuur. Een andere gave optie is een (auto)rondreis door Georgië, waar je je van begin tot eind in een bijzonder sprookjesboek waant!

01 01

Als je vanuit Nederland wil vertrekken, hebben we een paar bijzonder ontzettend toffe keuzes voor je. Huur een camper, pak deze voor je deur in en de wereld ligt aan je voeten. Vrij om te gaan en staan waar je maar wil! Ben je op zoek naar meer avontuur? Dan kun je ook een Landrover met daktent bij ons huren met een complete outdoor uitrusting inclusief toilet, heerlijke bedden, bedlinnen, BBQ en hangmat. Je krijgt ter inspiratie een roadbook mee, met gave & interessante tips, zodat je van de gebaande paden kunt afwijken. Hoe uniek is dat? Trouwens, een andere relaxte optie is om in Amsterdam of Rotterdam aan boord te gaan van een cruiseschip en te vertrekken naar avontuurlijke bestemmingen zoals Noorwegen, Zweden of IJsland. Laat je vertroetelen met luxe en weelde, terwijl je van de ene gave  bestemming naar de andere vaart. Maudy, onze cruisespecialiste, vertelt je er graag alles over!

Heb je meer interesse in één van onze andere bestemmingen? Neem contact met ons op, we vertellen je met passie over onze eigen ervaringen en helpen je graag verder.

Wil je weten wat de reis-status is van een bepaald land? Kijk op de website van het Ministerie van Buitenlandse zaken voor het leidende reisadvies dat wordt afgegegeven door de Nederlandse overheid. Wil je zelf in de gaten houden wat er in andere landen gebeurt? Neem dan een kijkje op de website covidcontrols.co voor de status per land. Er zijn verschillende instellingen waaronder ook de reismogelijkheden. Specifiek voor de landen binnen de EU kun je op deze speciale 'reopen Eu' website kijken.

De ANVR heeft een document opgesteld, waarin alle vragen rondom Corona en reizen worden beantwoord. Mocht je nog meer vragen hebben, mag je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!