Dubai

De Wondere Wereld van de World Expo Dubai

2min. leestijd

'Connecting minds, creating the future', dat is het thema van de World Expo in Dubai van dit jaar. Er doen meer dan tweehonderd landen mee aan deze wereldtentoonstelling. Allemaal willen ze een duit in het zakje doen als het gaat om mobiliteit, kansen & duurzaamheid. Het is de eerste wereldtentoonstelling, waarvan ze de ecologische voetafdruk zo veel mogelijk wil beperken. Nederland zal zich gaan profileren op het gebied van 'uniting water, energy & food'.

Voordat je naar de tentoonstelling gaat, ben je waarschijnlijk al een paar dagen in Dubai en ben je 'gewend' aan het duur, duurder, duurst-principe. Maar dan heb je de World Expo nog niet gezien! Het is hier één groot, gaaf spektakel. De glitter en glamour komt je tegemoet en de vuurwerkshows draaien op volle toeren. Optredens van bekende artiesten, neon-bellenblaas-shows, indoor watervallen en een onderwaterwereld-beleving die je nog nooit hebt meegemaakt. Het is een show van jewelste. Pas op dat je niet wordt meegenomen door een robot of een alien, of dat een astronaut je meevraagt voor een trip naar de maan. Alles is mogelijk, je kijkt je ogen uit!

Ook zijn er allemaal foodtrucks & speciale eettentjes, waar je heerlijk kan genieten van de lokale en internationale specialiteiten.

Uiteraard zijn er ook veel inspirerende sprekers, kan je meedoen aan interessante workshops en kunnen we hopelijk de handen ineen slaan voor een betere toekomst en een schoner milieu.

Lijkt het je wat om naartoe te gaan? Kijk dan snel bij de reis World Expo Dubai 2021. Wil je meer weten? Bel dan gerust onze Dubai specialist Saskia, zij kan je alles vertellen over het indrukwekkende land! 

Dit mag je écht niet missen! 5 jaar geleden ben ik in Milaan geweest en je kijkt je ogen uit! Alle landen presenteren zich op hun meest innovatieve manier.190 paviljoens, shows, kleuren en heerlijk werelds eten! Een bijzondere ervaring. Ook als familie met tieners een prachtig evenement in combi met Dubai. Wat je toch ook echt een keer in je leven gezien moet hebben. Lekker combineren met Dune bashen en een stadstour en je hebt de perfect mix in 6 dagen! Once-in-a life time moment, echt waar!” groet Simone

PS: Wist je dat de Eiffeltoren is ontworpen voor de Wold Expo in 1889?