The Underwater Hotel

3min. leestijd

Heb je altijd al een keer onder water willen slapen? In het luxueuze 5-sterren resort The Muraka is het mogelijk! 

The Muraka Resort op het eiland Rangali, onderdeel van The Conrad Maldives Rangali Island Luxury Resorts, biedt de mogelijkheid om onder water te overnachten. Muraka betekent letterlijk ‘koraal’. 

Het luxe resort heeft verschillende kamertypes, maar The Muraka Residence biedt onderwater kamers en deze zijn zo ontworpen, dat je volledig wordt opgenomen in de onderwaterwereld. The Muraka Residence is niet alleen een suite, maar een volledige villa. De king-size slaapkamer en badkamer liggen volledig onder water en bieden een fenomenaal uitzicht op de tropische vissen en het prachtige koraal. Het is overigens volledig duurzaam, zonder dat het koraal wordt aangetast. 

Op de verdieping boven deze suite vind je een twin-size kamer, een bar en een dinerkamer waar je kunt genieten van een geweldige zonsondergang. Boven vind je nog een king-size kamer met badkuip die uitzicht biedt over de zee. Relaxen doe je op het buitendek, waar je optimaal kunt ontspannen bij je eigen infinity pool. De villa biedt in totaal ruimte voor zeven gasten.

En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt het resort ook over een onderwater restaurant! Terwijl je geniet van een luxe en uitgebreid diner op 5 meter diepte, heb je uitzicht op de meest prachtige tropische vissen, zeeschildpadden, roggen en haaien. Je kunt maar liefst 160 graden om je heen kijken. Een onvergetelijke en unieke ervaring!

Droom weg bij de beelden van het prachtige Muraka Resort.  Zelf een keer slapen? Laat het ons weten en wij regelen het voor je.