Cuba

Slapen in Casa Particulares

3min. leestijd

Een verblijf tijdens je reis in een typische Cubaanse casa particular geeft je een kijkje in het échte Cubaanse leven. Je verblijft in het huis van locals, bij een Cubaanse familie thuis. Reken er op dat elke casa in iedere reis anders is: soms verblijf je in een kleurrijk landhuis, dan in een koloniaal herenhuis met klassieke, koloniale inrichting. Je kamer heeft in ieder geval altijd een eigen badkamer & toilet, er is airconditioning of een fan en het ontbijt is bij de overnachting inbegrepen. Vaak kun je gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimten zoals de tuin, een dakterras of de keuken.

De eigenaren zullen vrijwel altijd met veel plezier een heerlijke, betaalbare maaltijd voor je bereiden! Omdat de families kleine private ondernemers zijn, snappen ze vaak beter wat een goede service is. Ze zorgen graag goed voor hun gasten en een ander voordeel is dat de reservering van casas sneller bevestigd zal worden dan van hotels van Cuba.

We krijgen veel enthousiaste reacties van reizigers over de casas. Vooral de persoonlijke aandacht en de aparte sfeer maken iets bijzonders van je reis. 

01 03

Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op met onze landenspecialisten, we helpen je graag! Onze landenspecialisten houden graag rekening bij het maken van je reisvoorstel, geef ons je wensen door en we maken je reisvoorstel op maat naar wens!

Let op: Misschien is ergens tijdelijk geen elektriciteit, is de fan kapot of is er geen warm water. Wij denken dat dat erbij hoort als je verre reizen maakt en zeker in Cuba!