Sapa

2min. leestijd

Sapa, een prachtig groen gebied in het noorden van Vietnam tegen de grens van China. 

De meeste toeristen reizen vanuit Hanoi per nachttrein naar Lao Cai, waar je de bus of een taxi naar je hotel in Sapa kunt pakken. Tijdens een hike of trekking kun je genieten van prachtige uitzichten over groene valleien, rijstvelden en wandel je langs watervallen en lokale dorpjes. Je maakt kennis met de bergstammen, die in hun traditionele en kleurrijke kleding een vrolijk straatbeeld opleveren. De bewoners van de dorpen zijn erg vriendelijk, maar willen je ook maar wat graag hun souvenirs verkopen!

Een unieke ervaring is om in een homestay te overnachten, waar je kennis maakt met het lokale leven en de gastvrijheid van de vriendelijke bevolking kunt ervaren. 

Reizen naar Sapa

Benieuwd naar een reis naar Sapa, Vietnam? Onze zusterbedrijf Rama Tours helpt je graag verder!. Rama Tours is onderdeel van OutSight Travel en is dé Indonesië en Zuidoost-Azië specialist van Nederland. 

De reisspecialisten van Rama Tours hebben hun hart verloren aan Zuidoost-Azië en kennen Vietnam door en door.

Kom in contact met de reisspecialisten van Rama Tours en laat je inspireren. Uiteraard ben je meer dan welkom om jouw wensen onder het genot van een kop koffie persoonlijk te bespreken. Wij ontvangen je graag op ons kantoor in Maarssen, waar het volledige team van Rama Tours en OutSight Travel gevestigd is. Plan direct een afspraak in.

Bel 020 673 47 73 of mail naar info@ramatours.nl

Kom alvast helemaal in vakantiesferen en bekijk jouw reis naar Vietnam