Reizigersdag 23 oktober 2021

min. leestijd

Beste OutSight reiziger,
 
We mogen weer reizen! Tijd voor een feestje, vinden wij. En dat vieren we graag samen met jou tijdens onze reizigersdag op 23 oktober 2021. En waar kan dat beter dan in de bush, de savanne of the ocean van Burgers’ Zoo?
Graag verwelkomen we je op onze reismarkt. Compleet met informatiestands en presentaties. Laat je inspireren en informeren over al onze (nieuwe) bestemmingen en reizen. Maak virtueel kennis met je favoriete bestemming en geniet van een kop koffie.
 

Unieke rondleiding
Én een unieke, persoonlijke rondleiding door de dierentuin door een echte expert. Die je alle in- en outs zal vertellen. Toch al een beetje op junglesafari of verdwalen in een verre woestijn.
We hebben niet stilgezeten en willen graag ons vernieuwde aanbod met je delen. Onze landenspecialisten zijn ter plaatse en vertellen je graag alles over Camper reizen door Canada & Alaska en de USA tot de geheimen van Azië en het Midden Oosten. Van schitterende safari’s in Afrika tot gletsjertochten in Argentinië.

Save the date
We zijn er trots op dat jij onze reiziger bent en ontvangen je graag. Samen vooruitkijken naar 2022, je laten verrassen en inspireren door onze persoonlijke verhalen en kennis en wegdromen bij alle mooie landen. Daarnaast is er voldoende tijd om vragen te stellen. We staan voor je klaar.

Ben jij erbij? Zaterdag 23 oktober tussen 09.30 en 17.00 uur

Meld je aan

De toegang is helemaal gratis. 

Uiteraard alles volgens de geldende corona-regels. We houden ons aan maximaal aantal bezoekers. Dus schrijf je nu vast in en reserveer je plek want vol=vol.


Het definitieve programma volgt binnenkort per mail én op onze website.