Costa Rica

Puerto Viejo - Cahuita

3min. leestijd

Het is al laat als we aankomen in onze lodge. We slapen in een jungle lodge. Best spannend. Het is namelijk een huisje op palen zonder ramen, alleen met hor gaas! Met recht een jungle ervaring met al die geluiden.

Vanochtend al vroeg wakker. Ondanks de vele geluiden toch lekker geslapen. Na het ontbijt is het tijd om te gaan kajakken. We gaan met zijn tweeën in een kajak. We beginnen op de rivier. Eerst even oefenen met het peddelen. Al snel zijn we lekker op weg. Uiteraard spotten we onderweg weer een hoop dieren. Dit keer zien we een luiaard met een baby, schildpadden en een enorme spin! We sluiten de tour af met wat drinken en verse ananas. Het was genieten.

We gaan lekker ergens lunchen. Met een gevulde buik gaan we richting Cahuita. Dit is een Nationaal Park aan zee. Wauw wat een mooie stranden. Het bijzondere aan het park is dat de zee aan de ene kant ligt en de jungle aan de andere kant. We maken een mooie wandeling met slingerende apen boven ons hoofd. Na een mooie wandeling even lekker relaxen aan het strand. Heerlijk even afkoelen in de golven. 

01 01

's Avonds gaan we gezellig eten in één van de restaurantjes.