Prijs beste reisorganisatie 2021

1min. leestijd

"Het is fantastisch dat onze reizigers ons ook in deze tijd, zo vertrouwen & waarderen! We kijken er naar uit om weer de allermooiste reizen voor onze klanten te creëren vol bijzondere momenten" - Simone

 

Mega trots zijn we met z'n allen dat we deze felbegeerde prijs hebben gewonnen, met een prachtige topscore van 9,2! De jaarlijkse Reisgraag Award voor Beste Reisorganisatie 2021 is aan ons uitgereikt, omdat we erg veel positieve reviews van onze klanten hebben ontvangen. En dat in een jaar waarin we niet konden reizen! 

Meer lezen? Kijk dan hier.

We willen dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om onze trouwe klanten hartelijk te bedanken voor hun vertrouwen en waardering naar ons!

We hebben afgelopen tijd niet stilgezeten en hebben ontzettend veel bestemmingen (binnen- en buiten Europa) aan ons aanbod toegevoegd om jou, trouwe klant, van dienst te kunnen zijn. Hiermee hopen we je een fantastische ervaring te kunnen meegeven, met bijzondere momenten en fijne herinneringen. 

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan bijvoorbeeld bij ons nieuwe Europa aanbod of bel met één van de reisspecialisten voor een uitgebreid advies.

(niet op de foto: Saskia, Mirja, Maudy en Dennis)