Pokhara

2min. leestijd

Na Kathmandu is Pokhara een van de meest populaire steden in Nepal. Het is tevens de uitvalsbasis voor veel trekking en rafting trips. Pokhara dankt zijn roem aan het prachtige meer waar het aan gelegen is, en de fascinerende uitzichten over de himalaya. Deze combinatie maakt Pokhara tot een van de mooiste stukjes van Nepal.

Vanuit Pokhara kun je allerlei dingen ondernemen, breng eens een bezoek aan het Gorkha fort, paleis en tempelcomplex en waan je in de 17e eeuw. De natuurliefhebbers kunnen een wandeling maken naar Sarangkot, 's ochtends in alle vroegte om de zon boven de himalaya te zien opkomen, of huur een bootje en laat je lekker over het meer dobberen. Ook een mountainbike of motor huren horen tot de mogelijkheden om de omgeving te verkennen: breng een bezoek aan de Devi watervallen en Tibetaanse vluchtelingenkampen in de omgeving.

 

01 01

Op dit moment organiseren wij geen reizen naar Nepal. Maar, niet getreurd, er zijn nog zoveel mooie bestemmingen om uit te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rondreis door het magische Jordanië? Bezoek de schatten van Petra, dobber in de zoute wateren van de dode zee of verken de Wadi Rum woestijn met een kamelentocht. Of zoek het verder van huis en ontdek de magische wereld van Japan, Costa Rica of Vietnam.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk al onze bestemmingen en stel gemakkelijk jouw eigen reis samen. Advies nodig of even sparren? Onze reisspecialisten zitten iedere werkdag voor je klaar om reiservaringen met je te delen. Kom in contact en bel 020-6702656 of mail naar info@OutSight.nl