Palm Beach – Aruba

2min. leestijd

Palm Beach is het bekendste en meest bezochte strand van Aruba. Er is hier altijd wat te beleven. Zowel overdag als ’s avonds. Het brede zandstrand met hagelwit poederzand is ruim 3 kilometer land. De palmbomen langs het strand zorgen voor aangename schaduwplekken.

 

Aan Palm Beach liggen de meeste grote en luxe hotels. Omdat deze hotels, in tegenstelling tot de hotels langs het verderop gelegen Eagle beach, hoger zijn dan 4 verdiepingen, wordt dit gebied het  ‘high rise’ strand genoemd. De hotels bieden veel faciliteiten, waaronder strandstoelen, bedjes en hutjes op het strand voor het hotel. Alle stranden zijn openbaar maar deze strandfaciliteiten mogen alleen worden gebruikt door hotelgasten. De zee is hier kalm wat het tot een perfecte familie locatie maakt.

Zoals genoemd is er altijd wat te doen op Palm Beach. Je kan gebruik maken van een enorm aanbod aan watersport mogelijkheden. Denk aan windsurfen, zeilen, snorkelen, Kajakken, sup-boarden, waterskiën, jetskiën en nog veel meer. Verder is er een groot aanbod aan leuke strandtenten, restaurants en winkels. In het grootste winkelcentrum van Aruba, aan Palm Beach kan je naast winkelen ook een bezoek brengen aan de bioscoop of bowlingbaan.

De bars, casino’s, restaurants en nachtclubs maken dat Palm Beach ’s Avonds verandert in een populair uitgaansgebied, met veel live muziek.

Zoek je een schitterend strand, met veel voorzieningen en luxe hotels, dan is dit de plek die het allemaal te bieden heeft.

01 04