OutSight Travel biedt reizigers sneltest & certificaat

4min. leestijd

OutSight Travel is bij Meditel gestart met een testservice voor Reizigers. Dagelijks testen op diverse locaties en binnen 15 minuten uitslag. Een geldig reiscertificaat, in het Nederlandse + Engels, indien de testuitslag negatief is. Als OutSight bieden we deze service aan onze klanten aan als onderdeel van de 13-wijs-op-reis-garanties.

Veilig en vertrouwd op reis

Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om te testen bij terugkomst. Het belangrijkste vinden we dat onze reizigers met een goed gevoel op reis gaan. En dat ze verzekerd zijn van een “warme ontvangst” bij aankomst doordat ze een geldig certificaat kunnen laten zien.

Deze crisis heeft ons uitgedaagd om anders te kijken en opnieuw invulling te geven aan de reis business. Dit is een van de onderdelen om weer onbezorgd op reis te kunnen gaan. Als reiziger weet je binnen 15 minuten waar je aan toe bent. De uitslag en het certificaat zijn digitaal beschikbaar.  

De sneltesten (PCR testen ook mogelijk) worden afgenomen door arts-assistenten, in opdracht van gecertificeerde BIG artsen en in een RIVM gevalideerd laboratorium verwerkt. Als reiziger kun je verspreid over Nederland in diverse plaatsen terecht: Meditel heeft een teststraat in Roosendaal, Nijmegen en Rotterdam.

Meditel is een mooie partner om mee samen te werken, op gebied Preventie & gezondheid onder andere dus in reisvaccinaties, hebben ze al jarenlang ervaring”, er is gedegen expertise in huis, om onze reizigers veilig en vertrouwd op reis te kunnen sturen. We werken aan mooie combinatie pakketten met de reisvaccinaties. 

01 01