Argentinië - Canada

Canada, Amerika & Argentinië weer open!

1min. leestijd

Ga je mee op avontuur?

Fantastisch nieuws: Canada, Amerika & Argentinië staan klaar om je te ontvangen! Vrije toegang voor volledig gevaccineerde internationale reizigers.

Wij, én jullie hebben er lang op moeten wachten, maar wat zijn we blij met deze positieve ontwikkeling.

Ga je genieten van de schitterende herfstkleuren, de zalmentrek met eigen ogen aanschouwen, of een reis voor volgend voorjaar plannen om te zien hoe de Canadese natuur na de winter weer ontwaakt?

We hebben een paar prachtige specials samengesteld en onze Canada specialisten vertellen er graag alles over.

Altijd al eens willen weten waar de Blues, Soul en Rock-‘n-roll vandaan komt? Kies dan voor een reis naar de Deep South in Amerika. In Florida staan Mickey Mouse en kornuiten op u te wachten en kunt u heerlijk afkoelen in één van de beroemde waterparken. Liever met de camper op pad? Kijk dan snel naar de vroegboek camperspecial 2022. Uw eigen route bepalen en stoppen waar u dat wilt. Hoe fijn is dat? Fijner als alle overnachtingen van tevoren geregeld zijn? Ook dat kan!
 
Reisspecialist Ilse was er meermaals met haar gezin op zoek naar de glitter & glamour van Hollywood in Los Angeles, de enorme bomen van Yosemity NP en een stoere helikoptervlucht tussen de rode rotsen van de Grand Canyon. Na een tramrit in San Francisco gingen ze heerlijk relaxen op de stranden langs de Highway 1.

En dan Argentinië, land van de tango, gaucho’s en het prachtige Patagonië. Waan je aan het einde van de wereld of ga heerlijk steak eten in Buenos Aires! Bel ons we helpen je graag!
 
Om het geheel nog gemakkelijker voor je te maken, heeft Allianz een quarantainedekking die u kunt afsluiten op uw reisverzekering (voor landen met een groene of gele kleur) én hebben wij nog steeds onze 15 wijs op reis garanties, waardoor u met een gerust hart op reis kunt gaan.
 
Wij kunnen niet wachten! En jij?

01 03