Levendig Hanoi

3min. leestijd

Wat een fantastische stad!

Hanoi staat bekend om haar goedlachse en gastvrije bevolking, de levendige en kleurrijke wijk The Old Quarter en het Hoan Kiem Lake, een oase van rust in deze drukke wereldstad. Wat betreft het verkeer keek ik mijn ogen uit. Alles gaat kriskras door elkaar en toch werkt het, een ‘georganiseerde chaos’ en fantastisch om vanaf een afstand te observeren. Op iedere hoek van de straat vind je eetstalletjes waar locals, herkenbaar aan hun typische Vietnamese hoedjes, de meest heerlijke lokale specialiteiten bereiden. Ook de Banh Mi broodjes, die geserveerd worden op Franse baguettes, zijn zeker het proberen waard!

01 03

Reizen naar Vietnam

Benieuwd naar een reis naar Vietnam? Onze zusterbedrijf Rama Tours helpt je graag verder! Rama Tours is onderdeel van OutSight Travel en is dé Indonesië en Zuidoost-Azië specialist van Nederland. 

De reisspecialisten van Rama Tours hebben hun hart verloren aan Zuidoost-Azië en kennen Vietnam door en door.

Kom in contact met de reisspecialisten van Rama Tours en laat je inspireren. Uiteraard ben je meer dan welkom om jouw wensen onder het genot van een kop koffie persoonlijk te bespreken. Wij ontvangen je graag op ons kantoor in Maarssen, waar het volledige team van Rama Tours en OutSight Travel gevestigd is. Plan direct een afspraak in.

Bel 020 673 47 73 of mail naar info@ramatours.nl

Kom alvast helemaal in vakantiesferen en bekijk jouw reis naar Vietnam