Halloween recepten

5min. leestijd

Het is bijna zo ver, Halloween! Wij hebben de leukste recepten voor hartige snacks / gerechten en zoete lekkernijen voor je op een rij gezet: 

Knakworst mummies

Naar aanleiding van Halloween steken we het broodje knakworst in een eng jasje, vermomd als mummie. Ideaal voor kinderen (maar ook leuk voor de ouders)! Deze knakworst mummies, gemaakt van croissantdeeg, zijn eenvoudig om te maken, smaken heerlijk en zien er lekker griezelig uit. Het recept lees je hier.

Chocolade kerkhofjes

Deze spooky chocolade kerkhofjes, met chocolademodder en eetbare grond, zijn gemaakt van Oreo koekjes en een heerlijke afsluiter voor een Halloween diner. En met slechts een paar ingrediënten is dit toetje zo gemaakt! Durf jij ze op te eten? Het recept lees je hier. 

Griezelig gevulde paprika

Deze gevulde paprika’s zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook nog eens gruwelijk lekker! Snijdt met een klein mesje griezelige Halloween gezichtjes in elke paprika. Serveer dit gerecht met een frisse salade en smullen maar! Het recept lees je hier

Duivelse kaasballetjes

Een griezelige maar ideale snack voor als je een bijpassende enge horrorfilm aan het kijken bent. Wat deze kaasballetjes helemaal afmaakt, zijn de suikeroogjes. Deze snack is griezelig en schattig tegelijk. Oh ja, en erg lekker natuurlijk! Het recept lees je hier.

Kampvuur cupcakes

Warm jezelf op met deze overheerlijke kampvuur cupcakes! Maak vuur van botercrème en rooster je marshmallows boven je zelfgemaakte cupcake. Geniet van een knapperend vuurtje en maak jouw Halloween compleet met deze cupcakes. Het recept lees je hier.

 

01 03