Oprichter & Eigenaar
Simone Deckers

Reizen maakt je rijker

Simone’s reisverhalen

Reizen maken is iets onvergetelijks, een ervaring die je altijd bijblijft; die ene ontmoeting of dat speciale hotel, de onweerstaanbare schoonheid van een land. Het fantastische gevoel dat je geraakt wordt en iets beleeft.

Inmiddels heb ik meer dan 50 landen bezocht en ben, net als wij allemaal, nog niet verzadigd. Elk jaar doe ik weer nieuwe inspiratie & ideeën op! Samen met het gezin een actieve vakantie in Myanmar, Costa Rica of Japan of lekker met zijn tweeën genieten in Argentinië of Jordanië. Elk land heeft zijn charme en het is dat onbekende, dat onverwachte dat het zo bijzonder maakt. Er is nog zoveel te ontdekken, reis je mee?

Het is dat fantastische gevoel dat je iets beleeft, dat je geraakt wordt

Simone Deckers

Mijn favoriete hoogtepunten

Mijn favoriete stad

Buenos Aires

Inmiddels heb ik meer dan 50 landen bezocht en ben, net als wij allemaal, nog niet verzadigd. Elk jaar doe ik weer nieuwe inspiratie & ideeën op!. Elk land heeft zijn charme en het is dat onbekende, dat onverwachte dat het zo bijzonder maakt. Maar heel bijzonder is Argentinië, waar je lekker met zijn tweeën of het gezin kunt genieten. Die heerlijke Latijns Amerikaanse sfeer, het eten, de overheerlijke wijngaarden van Mendoza, de muziek en de warme passie van de mensen tijdens een voetbalwedstrijd of de tango. Buenos Aires is buitengewoon relaxed. Een stad waar je dagen kunt dwalen en je laten meevoeren. Voel me er gewoon thuis. Om de paar jaar doe ik weer nieuwe inspiratie & ideeën op in combinatie met het bezoeken van mooie, onontdekte plekken en activiteiten om in ons reisaanbod mee te nemen. Land vol afwisseling; je kunt het op zoveel manieren doorkruisen en elke keer weer afwisseling. Van het droge Noorden met zijn woestijnen, de amazone met zijn jungle en dieren tot de gletsjers en bergen van Patagonië. Of er dwars erdoorheen over de Andes naar Chili. Je raakt niet uitgekeken! Ideaal en vol rust en ruimte te bezoeken in onze zomer of om de koude winter te ontvluchten tussen november en maart.

Vol verbazing en verwondering

Japan

Niet te beschrijven, wat een bizar land. Je kijkt je ogen uit. Aan de ene kant de meest gekke innnovaties vol kleuren, geluiden of technische snufjes, aan de andere kant de oude, authentieke (Geisha) cultuur en gewoontes. Beleefdheid krijgt een andere dimensie in Japan, je weet niet wat je mee maakt!

Meest indrukwekkend

India

Een land dat nooit stil staat, Al je zintuigen, 24 uur per dag. Met charme & oud Engelse grandeur. Rajasthan, een sprookje uit 1000-en 1-nacht, boordevol paleizen en tinkelende kamelen bellen, miljoenen sterren in de woestijn. De Himalaya met zijn desolate sneeuwtoppen, fata morgana’s en de hectiek van Mumbai, tijgers of de paradijselijke stranden van Goa. Waanzinnig!

Zó divers en afwisselend eilandhoppen!

Griekenland

Wat een heerlijk land om met kinderen te ontdekken! Echt afwisselend en door de taal heb je het gevoel dat je in een heel ver buitenland bent. Van de oudheden van Athene en de heerlijke knusse terrasjes tot eilandhoppen. Elke dag is anders. Op rustig Naxos huur een cabrio en rij je heerlijk door verlaten dorpjes. Even stoppen bij een markt en onder olijfbomen lunchen om daarna lekker aan het strand te liggen. Op Pharos in een heerlijk hotel aan het strand en lekker relaxen om daarna de drukte van Santorini op te zoeken. En vooral je ogen uit te kijken in de prachtig witte dorpjes en weer lekker in de azuurblauwe zee te duiken! Binnen Europa, echt mijn favoriete land!

De rust en schoonheid van de Algarve

Portugal

Binnen een paar uur vliegen in een andere wereld. Met man en twee puberkids naar Portugal. Dit land heeft echt ons hart veroverd. Zulke vriendelijke mensen en vooral in het Zuiden, waar je op elke hoek vis kunt eten en lekker wijn drinken. Vanuit Sagres op het zuidelijkste puntje kun je twee kanten op: de rustige zee in het zuiden of de stoere golven van de westkant om een paar uur lekker te surfen en in de golven te duiken. Lekker stoer een cabrio gehuurd en natuurlijk ook op een jetski, flink doorgassen. Echt een aanrader voor een korte vakantie dichtbij!

Noorderlicht en frisse kou

IJsland

Ik hou van sneeuw en ijs. Ben al twee keer in IJsland geweest, er is zoveel te zien en doen. In de zomer maar zeker ook voor een stoere, korte wintervakantie. En lekker dichtbij en toch zo anders. Van genieten in de spa van de blue lagoon tot de prachtige natuur als je langs de kust rijdt of de bergen van het binnenland. Elke dag in een hottub onder de sterren, net als de IJslanders. En jazeker, uiteraard het prachtige Noorderlicht. Maar het allermooiste was de walvisexcursie, wat een ervaring!

Landen bezocht door Simone