Reisspecialist & Coördinator Duurzaam
Saskia Louwrink

Reizen is investeren in jezelf

Saskia’s reisverhalen

Ik kan mij geen leven voorstellen zonder het maken van mooie verre reizen.

Het gevoel van vrijheid, ontdekken van andere culturen, gebruiken, keukens en al het moois dat de wereld te bieden heeft. Tijdens elke reis zie en leer je weer wat nieuws en dat is wat het voor mij zo bijzonder maakt! Ik hou niet alleen van op reis zijn maar erover praten en mensen enthousiast maken over wat voor mij het leukste is om te doen geeft mij energie en maakt mij blij. Neem contact met mij op en ik vertel je bijvoorbeeld graag over mijn reis door Japan.

Reizen is investeren in jezelf

Reizen is pure passie

Landenspecialist voor

Japan

Azië & MIDDEN OOSTEN

Saskia Louwrink

Mijn favoriete hoogtepunten

Een unieke ervaring

Drijven in de Dode Zee

Drijven in de Dode Zee! Dit moet je een keer gedaan hebben. Het is zo iets bijzonders en uniek. De opwaartse druk van het zout is zo groot dat je zonder enige moeite direct drijft.

Meest Indrukwekkend

Mijn rondreis door Tibet

Een van de reizen die mij echt is bijgebleven is mijn reis door Tibet. Ik heb nog nooit eerder gezien dat een bevolking zich zo toewijdt aan het belijden van een geloof. Dit zie je nagenoeg overal, op elke hoek van de straat, bij elke tempel en zelfs onderweg langs de vele hoog gelegen passen die je neemt. Overal mensen die gebedsvlaggetjes ophangen, speciale pelgrimstochten maken, de gebedsrollen laten draaien en donaties geven. Zelf mensen die op de speciale manier kilometers afleggen door te knielen, te gaan liggen, weer op te staan, te bidden en dit te herhalen voor uren, dagen. De diverse kloosters en tempels bieden onderdak aan monniken wat elk bezoek weer bijzonder en uniek maakt!

Mijn favoriete stad

Tokio - Japan

Een stad met vele gezichten en voor elk wat wils! Door de verschillende wijken kun je hier prima meerdere dagen doorbrengen en elke dag een totaal andere beleving hebben. Ik hou van de levendigheid die deze stad heeft en toch ook de orde en structuur. Je kunt genieten van de diverse parken, het heerlijke eten, de vele winkelcentra maar ook van de traditionele tempels, de oude gebruiken en omgangsvormen. Ik vind zelf dat het de mix is tussen de totale gekkigheid in kleuren, anime en games versus de authentieke tempels en cultuur en diversiteit, is wat het een stad maakt om steeds weer terug naar te keren!

Heerlijk ontspannen!

Zakynthos - Griekenland

De perfecte bestemming voor een korte vakantie! Prachtige stranden over het gehele eiland. Met een huurauto kun je elke dag een ander gedeelte bezoeken. Deze foto is gemaakt bij Shipwreck bay, 1 van de hoogtepunten van het eiland. Met de boot kun je ook op zoek naar zeeschildpadden, een snorkeltocht maken of langs de prachtige kust varen. Op Zakytnthos kun je genieten van het heerlijke eten, de gastvrijheid van de bewoners en een duik nemen in de zee.

Citytrip

Spanje - Valencia

De stad Valencia heeft alles wat je zoekt als je op citytrip gaat! Rijke historie, cultuur, strand en de lekkerste tapas en drankjes. Maak kennis met het lokale drankje Agua de Valencia, een verfrissende mix van sinasappel met gin, vodka en cava. Je kunt de stad perfect met de fiets verkennen. En uiteraard mag ook een bezoek aan Ciudad de las Artes y las Ciencias niet ontbreken, je vindt hier o.a. het grootste aquarium van Europa.

Landen bezocht door Saskia