Uitzicht op Arenal Vulkaan Costa Rica
Reisspecialist & Coördinator Duurzaam
Mirja Rempt

Laten we samen een droomreis samenstellen

Mirja's reisverhalen

Ik werk al meer dan 30 jaar bij in de reiswereld en nog steeds doe ik dat met heel veel plezier! Inmiddels ben ik op veel plaatsen in de wereld geweest en ben hierdoor uitstekend op de hoogte van de bestemmingen die OutSight aanbiedt.

Eén van mijn favoriete landen is Costa Rica. Dit land heeft alles: bergketens, nevelwouden, jungle, vulkanen, prachtige stranden en zee. De prachtige natuur, de vele dieren en de vriendelijke bevolking maken het een avontuur om door deze populaire toeristische bestemming te reizen. Een reis op maat samen stellen is altijd een uitdaging en erg leuk om te doen. Samen met jou stel ik graag je droomreis samen.

Nieuwe plaatsen bezoeken en dingen ondernemen dat maakt reizen zo geweldig!

Reizen is pure passie

Landenspecialist voor

Mirja Rempt

Mijn favoriete hoogtepunten

Uitzicht op Arenal Vulkaan Costa Rica

Rode gloed van lava in het donker

Arenal vulkaan – Costa Rica

In de avond, vanaf het terras voor je bungalow, de rode lava zien stromen en dan overdag per paard naar de voet van de vulkaan rijden dat zijn ervaringen die je nooit vergeet!
Uitzicht op de skyline New York

De stad die nooit slaapt

New York

Alle clichés over New York zijn waar; de wolkenkrabbers, de drukte, het verkeer, de vele winkels en musea. In deze wereldstad kom je dagen tekort om alles te bekijken en beleven.
Zipline in Monteverde Costa Rica

Door de jungle racen als Tarzan

Ziplinen door de nevelwouden van Monteverde

Monteverde is de perfecte plek om te gaan ziplinen in Costa Rica. Je raast door de prachtige natuur met een geweldig uitzicht op het Cloud Forest Reserve. Na deze adrenalinekick kun je op andere manier het bijzondere nevelwoud verkennen door een wandeling te maken over de hangbruggen.

Landen bezocht door Mirja