Reisspecialist
Joanne Weenk

Reizen is zó verslavend

Joanne’s reisverhalen

Reizen is zó verslavend, telkens weer nieuwe prikkels en onbekende landen ontdekken. Dát wil ik onze reizigers ook laten ervaren!

Telkens als ik terug kom, wil ik maar één ding: weer reizen. En dát gevoel deel ik graag met onze klanten, ze vertellen over al mijn favoriete bestemmingen (zoals afwisselend Zuid-Afrika) en ze enthousiast maken om ook dát land te ontdekken. Ieder land heeft unieke bijzonderheden, ik kan er uren over praten!

Reizen is zó verslavend

Reizen is pure passie

Landenspecialist voor

Cuba

Noord & Zuid Amerika

Peru

Noord & Zuid Amerika

Joanne Weenk

Mijn favoriete hoogtepunten

Mijn favoriete stad

Kaapstad op nummer 1!

Wat een prachtige stad qua ligging aan zee, het mooiste uitzicht over de baaien en stranden heb je vanaf de Tafelberg of Lion's Head. Ga zeker shoppen en een terras pakken in het bruisende Waterfront, fietsen over de Sea Point Promenade, zonsondergang kijken in Blouberg over zee met de Tafelberg op de achtergrond, relaxen op het strand en picknicken (met een wijntje) in de Kirstenbosch Botanical Gardens. Als je geluk hebt kan je hier ook een film (open air cinema) of een concert meepakken tijdens je verblijf. Echt mijn favoriete stad!

Meest Indrukwekkend

Ngorogoro krater - Tanzania

Een van mijn meest indrukwekkendste ervaringen was een prive safari in Tanzania, vooral de dag in de Ngorongoro krater. Wat een uitzicht met de wanden van de krater om je heen en veel dieren! We hadden het geluk dat we leeuwen met een prooi troffen, nadat zij vol waren kwamen de hyena's en gieren vechten om de restjes en bleef er slechts een karkas over. Wat een prachtig schouwspel op slechts een paar meter afstand!

Magische ervaring

Petra - Jordanië

Iedereen moet eigenlijk een keer door de smalle kloof (de Siq) lopen en de schatkamer van Petra zien verschijnen, echt magisch! Dat dit is uitgehouwen door mensen, een meesterwerk. De kleuren van het zandsteen in de zon met de helderblauwe luchten maken het een van de meest fotogenieke plaatsen ter wereld! Drink ook zeker een lekkere bedouin tea, zoet en kruidig!

Topbestemming dichtbij huis!

Andalusië - Spanje

Slechts 3 uurtjes vliegen en je bent al in Afwisselend Andalusië! Ik vind het er heerlijk en ben dan ook al diverse keren naar Malaga gevlogen voor een roadtrip. De prachtige Moorse steden, pittoreske witte dorpjes, bergketens en zandstranden vervelen niet. En het blijft altijd genieten in de zon met tapas, sangria en tinto de verano!

Prachtige kustlijn!

Algarve - Portugal

WOW! Dat is het gevoel wat de zandstenen rotskliffen, gele stranden en azuurblauwe zee bij me oproepen. En dat vind je gewoon in de Algarve, 2 uur vliegen en je bent er al! Het zachte klimaat, met veel zon, is een verademing in het voor- of najaar. Mijn roadtrip van Faro tot Porto langs de kust, via Lissabon, was zeer geslaagd. Maar de Algarve is het deel van Portugal waar ik naar terugkeerde en zeker niet voor het laatst!
+3

Landen bezocht door Joanne