Florine Pastoors
Reisspecialist
Florine Pastoors

Reizen is één groot avontuur!

Florine’s reisverhalen

Reizen en de wereld ontdekken is wat mij betreft het mooiste dat er is. Unieke plekken bezoeken, in contact komen met de lokale bevolking en de meest heerlijke lokale specialiteiten proberen. 

Je in het onbekende wanen en genieten van al het moois dat op je afkomt. Iedere reis is uniek, een belevenis en één groot avontuur! Mijn passie, kennis en enthousiasme deel ik dan ook graag met onze klanten, zodat zij ook een onvergetelijke reis mogen ervaren.

Reizen is één groot avontuur!

Reizen is pure passie

Landenspecialist voor

Florine Pastoors

Mijn favoriete hoogtepunten

Meest Indrukwekkend

De tempels van Bagan in Myanmar

Bagan is uniek en een van de meest magische plekken die ik heb bezocht. Over een uitgestrekt gebied van zo'n 40 vierkante kilometer vind je ruim 4000 tempels, kloosters, pagodes en ruïnes! Het is een hele belevenis om per fiets of e-bike dit prachtige gebied te verkennen. Of bewonder Bagan vanaf grote hoogte, vanuit een luchtballon!

De levendige stad Hanoi in Vietnam

Mijn favoriete stad

Wat een fantastische stad! Hanoi staat bekend om haar goedlachse en gastvrije bevolking, de levendige en kleurrijke wijk The Old Quarter en het Hoan Kiem Lake, een oase van rust in deze drukke wereldstad. Wat betreft het verkeer keek ik mijn ogen uit. Alles gaat kriskras door elkaar en toch werkt het, een georganiseerde chaos en fantastisch om vanaf een afstand te observeren. Op iedere hoek van de straat vind je eetstalletjes waar locals, herkenbaar aan hun typische Vietnamese hoedjes, de meest heerlijke lokale specialiteiten bereiden. Van de springrolls kon ik geen genoeg krijgen!

Ultieme ontspanning

De Perhentian Islands in Maleisië

Een tropisch paradijsje dat bekend staat om haar prachtige witte stranden. Zo vanuit je huisje de azuurblauwe zee inlopen en snorkelen tussen babyhaaien, dat vond ik echt geweldig! Of trek je wandelschoenen aan, trek het groene binnenland in en maak een avontuurlijke trekking door de jungle. Je komt op verlaten plekken en stranden terecht die je vrijwel voor jezelf hebt! Op de Perhentian Islands rijden geen gemotoriseerde voertuigen, waardoor het haar charme en rust heeft weten te bewaren. Kortom; de ideale plek om heerlijk bij te komen en te genieten!

Landen bezocht door Florine