OutSight: sinds 1999

Lees over ons

Over OutSight Travel

Het is dat fantastische gevoel dat je iets beleeft, dat je persoonlijk geraakt wordt. Dát willen we je laten zien en ervaren. In elke fase van je leven zijn er weer andere, unieke werelden te ontdekken. Onze passie is om de allermooiste reizen voor jou te creëren. Puur genieten en geraakt worden. Jouw persoonlijke gids van idee naar een onvergetelijke ervaring....

OutSight is in 1999 als een van de eerste touroperators begonnen met het verkopen van individuele reizen via internet. Losse reisblokken naar Nepal, Nieuw Zeeland en Peru. Na een vliegende start en het winnen van de LiveWire Award van de Kamer van Koophandel is OutSight blijven groeien, het aantal bestemmingen dat we aanbieden is intussen opgelopen tot ruim 35 landen! Een overzicht van alle landen die we nu aanbieden vind je op de pagina alle bestemmingen.

Nog steeds organiseert OutSight Travel individuele reizen naar verre bestemmingen! Bepaal je graag zelf waar je heen gaat, wanneer en met wie je reist en hoe lang je wegblijft? Kijk dan eens rustig naar onze bouwstenen en rondreizen. Je hoeft niet eens bij ons langs te komen, je kunt je reis boeken vanuit je eigen luie stoel. Meer informatie over hoe je ons kunt bereiken vind je op onze contactpagina!

Op ons kantoor in Maarssen werken we in een collegiaal, gezellig en informeel team van fervente reizigers. Alle landen die we verkopen zijn door ons meerdere keren bezocht, zowel voor het werk als voor vakantie. We vertellen je daarom graag onze eigen ervaringen en vele foto`s die je op onze website terugvindt zijn door onszelf gemaakt. Op de OutSight teampagina stellen we onszelf graag aan je voor!

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks