Wat moet je als reiziger weten

Over Japan

Jarenlang was ‘het land van de rijzende zon’ een bestemming die voor velen onbetaalbaar was, maar de laatste jaren is de yen een stuk goedkoper geworden en is reizen door Japan een goede optie geworden.

Het keizerrijk Japan is een uitgestrekte eilandengroep met meer dan 6000 eilanden. Het grootste eiland is Honshu, met de hoofdstad Tokyo en de tempelstad Kyoto. Deze twee steden mag je zeker niet overslaan tijdens je reis naar Japan. Maar Japan is meer dan alleen grote steden. Het land kent prachtige Nationale Parken en in de Japanse Alpen maak je kennis met het traditionele platteland. Wereldberoemd is natuurlijk de Mount Fuji, dankzij de symmetrische kegelvorm van de vulkaan een belangrijk Japans symbool. In het voorjaar trekt de bloei van de Kersenbomen altijd veel bekijks. In het najaar is het prachtig reizen als de bomen hun herfstkleuren krijgen.

Bouwstenen Japan

01 10

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks