Fish River Canyon: indrukwekkend uitzicht

Ontdek de grootste canyon van Afrika

Ontdek de grootste canyon van Afrika

Fish River Canyon: indrukwekkend uitzicht

De Fish River Canyon is de tweede-grootste-canyon ter wereld (na de Grand Canyon) en dus de grootste in Afrika. Hij heeft een lengte van 160 kilometer en is op sommige plaatsen 550 meter diep! Je kunt hier prachtige wandelingen maken langs de rand van de canyon, er zijn diverse uitkijkpunten. 

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Fish River Canyon

Vandaag kom je aan bij de Fish River Canyon. Deze canyon is de tweede-grootste-canyon ter wereld (na de Grand Canyon) en dus de grootste in Afrika. Afhankelijk van je aankomsttijd, kun je waarschijnlijk vanmiddag al een wandeling maken in de omgeving van de lodge!

Dag 2

Vrije dag

Geniet vandaag vooral van de omgeving! Je kunt prachtige wandelingen maken langs de rand van de canyon, er zijn diverse uitkijkpunten. In de vroege morgen zijn de kleuren het mooist, dus we raden je aan om vroeg op pad te gaan. Het is niet mogelijk af te dalen in de canyon en een klein stukje te lopen, je kunt alleen een vijf-daagse trekking maken van het begin tot het eindpunt van de kloof.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen. Als je nog wat langer wilt genieten van deze omgeving, kunnen we natuurlijk nog een nacht voor je erbij boeken. De meeste reizigers reizen na de Fish River Canyon door naar het kleine plaatsje Aus en daarna door naar de rode duinen van de Sossusvlei.

Inclusief

  • 2 overnachtingen in lodge inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Fish River Canyon: indrukwekkend uitzicht

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks