Etosha: safari camp Dolomite

Veel wildlife in rustige westen van park

Veel wildlife in rustige westen van park

Etosha: safari camp Dolomite

Het Etosha National Park is een van de hoogtepunten van Namibië en een perfecte plek voor ‘game spotting’. 

Tijdens deze bijzondere bouwsteen verblijf je twee nachten in Etosha het bijzondere Dolomite Camp, een comfortabele lodge in het uiterste westen van het park. Dit gedeelte van het park is slechts toegankelijk voor een beperkt aantal bezoekers, en daardoor erg rustig. Je kunt hier naast grote kuddes olifanten en zwarte neushoorns, ook springbokken, giraffen, oryxen, zebra’s, impala’s, struisvogels, hyena’s, leeuwen, luipaarden en jachtluipaarden zien.

Het is niet mogelijk deze bouwsteen los te boeken. De minimale reisduur van bouwsteen- en reiscombinaties is 14 dagen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Etosha National Park

Vandaag kom je aan in het Etosha National Park, een van de hoogtepunten van Namibië en een perfecte plek voor ‘game spotting’. Tijdens deze bouwsteen verblijf je twee nachten in het bijzondere Dolomite Camp, een comfortabele lodge in het uiterste westen van het park. Gasten van deze lodge hebben toegang tot het Etosha National Park via de Galton Gate. Dit gedeelte van het park is slechts toegankelijk voor een beperkt aantal bezoekers, en daardoor erg rustig. Nadat je hebt ingecheckt in de lodge kan je ontspannen bij je safaritent, op een van de ligstoelen bij het zwembad of op het terras met uitzicht op de waterhole.

Dag 2

Vrije dag

Vandaag heb je de hele dag om wild te spotten in Etosha. In de omgeving van de lodge bevinden zich kuddes van de bijzondere ‘Hartmann’ bergzebra’s die niet voorkomen in het oosten van het park. Dolomite Camp ligt tussen bijzondere bergen. Het toerisme is in dit gedeelte van het park pas enkele jaren geleden toegestaan en nog steeds heel beperkt, waardoor unieke dieren zoals de zwarte neushoorn zich hier prima thuis voelen.
Er zijn veel drinkplaatsen en tijdens het regenseizoen is dit gebied een waar toevluchtsoord voor alle dieren van het park. Je kunt zelf op pad gaan, of een gamedrive maken met een van de gespecialiseerde gidsen van de lodge!

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen. Als je nog wat langer wilt genieten van dit prachtige park, kun je bijvoorbeeld ook de bouwsteen Etosha, wild spotten bij de waterbron boeken. Je verblijft dan in 2 verschillende Rest Camps en reist richting het oosten. Ook zou je een nacht kunnen bijboeken vlakbij de oostelijke entree van het park. Dit is ideaal als je op weg bent naar Rundu of het Waterberg Plateau!

Inclusief

  • 2 overnachtingen in lodge inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Etosha: safari camp Dolomite

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks