Epupa Falls in prachtig Kaokoland

Adembenemend uitzicht

Adembenemend uitzicht

Epupa Falls in prachtig Kaokoland

Vanuit Opuwo reis je richting de grens met Angola voor een bezoek aan de Epupa Falls in Kaokoland, een prachtige omgeving.
Tijdens het verblijf hier heb je een adembenemend uitzicht over de Kunene rivier. Ook maak je een rit door de ongerepte natuur van Kaokoland en geniet van een spectaculaire zonsondergang op een heuvel bij de Epupa Falls, onder het genot van een drankje en hapjes. Ze noemen dit een 'sundowner' in Afrika, puur genieten!

De bouwsteen

Bekijk het programma

Dag 1

Naar Epupa Falls in Kaokoland

Vanuit Opuwo rijd je ca. 3 uur door naar het noorden, want in Kaokoland aan de grens met Angola liggen de prachtige Epupa Falls. 
Je verblijft in Kapika Waterfall Camp aan de Kunene Rivier, vanuit met name het zwembad en naastgelegen terras heb je een adembenemend uitzicht over de rivier en omgeving. Eind van de dag is de 'sundowner' excursie inbegrepen. Je maakt een rit door de ongerepte natuur en geniet van een spectaculaire zonsondergang op een heuvel bij de Epupa Falls, onder het genot van een drankje en hapjes. Terug bij de accommodatie kun je aanschuiven bij het diner. Je zult 's nachts vast goed slapen, het is hier heerlijk stil!

Dag 2

Vrije dag Epupa Falls

Wandel rond, ontspan in de pure natuur en voel de vrijheid hier. Vanwege het eeuwig stromende water is er veel leven, zoals ongeveer 311 soorten vogels. Vanuit het Camp kun je eventueel een wandeling met gids boeken langs de Kunene rivier, de gids weet veel over de vogels en je zult Nijlkrokodillen spotten. Ook bezoek je dan het plaatselijke dorp.
Mocht je na de ervaring in Opuwo graag nog een Himba dorp bezoeken dan kan je mee op de tour per 4x4 die de accommodatie aanbiedt.
Afhankelijk van het seizoen is er de mogelijkheid om te raften!
Neem sowieso een duik in het zwembad en geniet van het prachtige uitzich vanaf je ligstoel!
 

Dag 3

Einde bouwsteen

Na het ontbijt vervolg je de reis naar Oshakati, als tussenstop op weg naar Etosha National Park om wild te spotten bij de waterbron.
Onderweg zie je regelmatig mensen langs de weg lopen, de meesten hebben hier geen andere manier van vervoer.

Inclusief

  • 2 overnachtingen op basis van Halfpension
  • Sundowner excursie met versnaperingen

Locatie bouwsteen

Epupa Falls in prachtig Kaokoland

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks