Easy Landing Windhoek

Ontspannen aankomen in Namibië

Ontspannen aankomen in Namibië

Namibië startpakket: Easy Landing Windhoek

Na aankomst op het vliegveld word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel vlakbij het centrum van Windhoek brengt. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar het hotel en de eerste overnachting in Windhoek. De volgende morgen komt onze vertegenwoordiger langs in het hotel met en geeft informatie, daarna wordt de auto bij het hotel afgeleverd. Het avontuur kan beginnen!

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst luchthaven & transfer naar hotel

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Windhoek. Er staat een chauffeur voor je klaar die je naar je hotel brengt. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je nog wat van de omgeving gaan verkennen. Het centrum van de stad is makkelijk te bewandelen, met als bekendste bezienswaardigheid de Christuskirche. Ook kun je een kijkje nemen in de beroemde National Botanical Gardens. Of heb je meer zin om met een boekje lekker bij het zwembad te relaxen? Het centrum van Windhoek heeft een aantal gezellige restaurantjes, waaronder Joe’s Beerhouse dat we zeker kunnen aanraden.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Meet & Greet, aflevering auto

Na het ontbijt komt onze vertegenwoordiger langs in het hotel om informatie over Namibië te geven. Natuurlijk kun je ook al je vragen stellen over jullie reis en de gebruiken in Namibië. Daarna wordt de auto bij het hotel afgeleverd en kan jouw eigen avontuur beginnen!
De meeste reizigers gaan vanuit Windhoek naar de Sossusvlei.

Inclusief

  • Transfer van het vliegveld naar het hotel
  • Hotelovernachting inclusief ontbijt
  • ‘Meet & Greet’ in het hotel 
  • Aflevering huurauto

Locatie bouwsteen

Easy Landing Windhoek

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks