Trekking van Kalaw naar Inle Lake

Een avontuurlijke trekking

Een avontuurlijke trekking

Trekking van Kalaw naar Inle Lake

Deze avontuurlijke trekking is een andere manier om van Kalaw naar het Inle Lake te reizen. Je wandelt drie dagen door de heuvels, langs afgelegen Hill Tribe dorpjes en mensen aan het werk in de velden vol gember, chili en thee. Je maakt kennis met de minderheden van Palaung, Danu, Taung Yoe and Pa O dorpjes en overnacht in een klooster of bij de mensen thuis, een perfecte manier om kennis te maken met de lokale bevolking.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Trekking van Kalaw naar Ywa Pu

Na het ontbijt word je door de gids opgehaald bij je hotel. Je loopt direct vanuit het hotel naar de heuvels rondom Kalaw, in circa 3 uur ben je in het dorpje Tar Yaw. Hier wonen de Palaung, een van de etnische minderheden in Myanmar. Onderweg geniet je van de prachtige vergezichten en een picknicklunch. ‘s Middags loop je in ruim 2 uur via kleine dorpjes door de heuvels en de bossen naar Ywa Pu. ’s Avonds schuif je aan bij een lokale familie voor een traditionele maaltijd, daarna is het tijd voor een goede nachtrust, in het klooster of bij een lokale familie.

Dag 2

Trekking van Ywa Pu naar Hti Thein

Na een eenvoudig ontbijt begint de wandeling naar het dorpje La Mine Kone Hla. Hier maak je kennis met het dagelijkse leven van de Danu en Pa O bevolking: etnische minderheden uit deze regio. Onderweg wordt de lunch genuttigd bij een van de lokale families. In de middag wandel je verder naar Hti Thein, waarbij er tijd genoeg is om te genieten van de prachtige omgeving en een praatje te maken met de lokale bevolking aan het werk in de velden. Vandaag wandel je ongeveer 6 uur. Diner en overnachting in het klooster van Hti Thein.

Dag 3

Trekking van Hti Thein naar Nyaung Shwe

Vandaag loop je verder door het beboste en heuvelachtige gebied. Onderweg bezoek je verschillende dorpen, waar de lokale bevolking altijd in is voor een praatje. Uiteindelijk eindigt de trekking in Than Thaung aan de westelijk kant van het Inle Lake en heb je ca. 6 uur gelopen. Hier ligt een boot op je te wachten, die je over het meer naar de pier van Nyaung Shwe brengt.

Inclusief

 • 2 overnachtingen in eenvoudige homestay & klooster met slaapmatje, lakens/dekens en klamboe
 • Engelssprekende trekking-guide
 • ‘Briefing’ van de gids in het hotel in Kalaw
 • Alle maaltijden van de lunch op dag 1 tot het ontbijt op dag 3
 • Eén fles drinkwater per persoon per dag
 • Transfer per boot van Than Htaung naar Nyaung Shwe
 • Categorie: licht
 • Vervoer van de bagage per auto van Kalaw naar Nyaung Shwe

Locatie bouwsteen

Trekking van Kalaw naar Inle Lake

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

 • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
 • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
 • Wij kennen de landen in detail
 • Beleef elke dag iets onvergetelijks