Lekker nietsen aan het strand van Ngapali

Ontdek het kilometerslange zandstrand met heerlijk zeewater

Ontdek het kilometerslange zandstrand met heerlijk zeewater

Lekker nietsen aan het strand van Ngapali

Het lange strand van Ngapali ligt aan de Golf van Bengala, ten noordwesten (op een klein uurtje vliegen) van Yangon, en staat bekend om het kilometerslange fijne zandstrand met heerlijk zeewater. De vele palmbomen maken deze plek een echt tropisch paradijsje! Dit ongerepte strand wordt gezien als het mooiste van Myanmar.

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

placeholder

Dag 1

Aankomst in Thandwe en transfer naar Ngapali

Om in Ngapali te komen vlieg je eerst naar Thandwe, een vroeger Brits kuuroord. Dit is mogelijk vanuit Yangon, Bagan of Inle Lake. Thandwe is een sfeervol stadje tussen de heuvels, als je tijd hebt kun je hier de drie kleine pagodes bezoeken. Vanuit Thandwe regelt het hotel een transfer naar Ngapali. Na ongeveer 15 minuten rijden kom je aan bij de prachtige zandstranden van Ngapali beach. Kom je op tijd aan, dan kun je genieten van een prachtige zonsondergang!

placeholder

Dag 2

Vrije dag

Je vrije dagen in Ngapali kun je helemaal naar eigen wens invullen. Niets hoeft en alles mag! Je kunt hier heerlijk zwemmen, surfen, snorkelen, relaxen of een lokale markt in één van de kleine vissersdorpen bezoeken! ’s Avonds kun je in één van de vele restaurantjes van een vers gevangen vis genieten.

placeholder

Dag 3

Vrije dag

Ook vandaag heb je een vrije dag. Ga heerlijk relaxen aan het strand of maak een boottrip naar een van de mooie eilandjes die voor de kust liggen.

placeholder

Dag 4

Transfer naar de luchthaven van Thandwe

Vandaag word je terug gebracht naar het vliegveld van Thandwe en kan je de reis door Myanmar verder vervolgen. Geniet je liever nog een paar extra dagen van deze prachtige stranden, dan kan dit natuurlijk ook!

Inclusief

  • 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Transfers van- en naar de luchthaven
     

Locatie bouwsteen

Lekker nietsen aan het strand van Ngapali

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks